Zoek een product ....


Herfstkorting 10% korting in onze webwinkel! (Kortingen worden bij het product vermeld en in het winkelwagentje automatisch verrekend. m.u.v. Software, machines, cadeaubonnen en andere acties. Actie loopt tot en met zondag 22 september)

Bekijk ook eens onze opruimingsartikelen met korting tot wel 50%.


Leokas Creative Chocolade maakt alles goed Gratis Patroon - Leokas Creative. Tekst patroon 'Chocolade maakt alles goed'... Product #: DP0014 Regular price: $0.00 $0.00

Chocolade maakt alles goed

Merk: Leokas Creative
Productcode: DP0014
Verzendmethode: Download product (geen verzendkosten)

Prijs: € 0,00

Omschrijving

Gratis Patroon. Tekst patroon 'Chocolade maakt alles goed'.

Het effect van de Chocolade letters geeft een leuk december sfeer aan het motief. Er is gewerkt met de kleuren flexfolie van Siser 017 - Brown, 073 - Tan en 086 - Chocolate . Voor de tekst Maakt alles goed is de speciale glans kleur 092 - Rose gold gebruikt.

Al onze patronen zijn voor zowel Brother (.fcm) als Silhouette (.studio3) geschikt. Bekijk nu ons volledige aanbod van gratis patronen.

Toegevoegd november 2017

Bij het downloaden van het patroon, wordt een zip bestand opgeslagen. Hierin vindt u een snijbestand van brother (.FCM) en Silhouette (.studio3).

De patronen zijn gratis en kunnen via de bestelknop worden aangeschaft. Na de aanschaf kunt u het patroon gratis downloaden bij het menu Uw Account aan de rechterkant op de pagina. U vindt de patronen dan bij downloads onder webwinkel.

Bij het downloaden van het patroon, wordt een zip bestand opgeslagen. Hierin vindt u een snijbestand van brother (.FCM) en Silhouette (.studio3).Veel plezier van de patronen!

Wist u dat onze patronen ook commercieel gebruikt mogen worden!