Zoek een product ....


Herfstkorting 10% korting in onze webwinkel! (Kortingen worden bij het product vermeld en in het winkelwagentje automatisch verrekend. m.u.v. Software, machines, cadeaubonnen en andere acties. Actie loopt tot en met zondag 22 september)

Bekijk ook eens onze opruimingsartikelen met korting tot wel 50%.


Leokas Creative Chocolade alfabet Gratis Patroon - Leokas Creative. Alfabet van chocolade letters. Creeër uw eigen naam of woord of ge.. Product #: DP0015 Regular price: $0.00 $0.00

Chocolade alfabet

Merk: Leokas Creative
Productcode: DP0015
Verzendmethode: Download product (geen verzendkosten)

Prijs: € 0,00

Omschrijving

Gratis Patroon - Leokas Creative. Alfabet van chocolade letters. Creëer uw eigen naam of woord of gebruik een losse letter.

Bent u ook al lekker druk met maken van leuke Sinterklaas projecten? Wij hebben voor u de Chocolade letters gedigitaliseerd. Een serie met gewone letters en bij de tweede serie is een ondeugende hongerige Piet langs geweest.

Al onze patronen zijn voor zowel Brother (.fcm) als Silhouette (.studio3) geschikt. Bekijk nu ons volledige aanbod van gratis patronen.

Toegevoegd november 2017

Bij het downloaden van het patroon, wordt een zip bestand opgeslagen. Hierin vindt u een snijbestand van brother (.FCM) en Silhouette (.studio3).

De patronen zijn gratis en kunnen via de bestelknop worden aangeschaft. Na de aanschaf kunt u het patroon gratis downloaden bij het menu Uw Account aan de rechterkant op de pagina. U vindt de patronen dan bij downloads onder webwinkel.

Bij het downloaden van het patroon, wordt een zip bestand opgeslagen. Hierin vindt u een snijbestand van brother (.FCM) en Silhouette (.studio3).Veel plezier van de patronen!

Wist u dat onze patronen ook commercieel gebruikt mogen worden!