Zoek een product ....


Herfstkorting 10% korting in onze webwinkel! (Kortingen worden bij het product vermeld en in het winkelwagentje automatisch verrekend. m.u.v. Software, machines, cadeaubonnen en andere acties. Actie loopt tot en met zondag 22 september)

Bekijk ook eens onze opruimingsartikelen met korting tot wel 50%.


Leokas Creative Kersthuisjes straat Gratis Patroon - Leokas Creative. Leuke kerststraat ter decoratie, bijvoorbeeld op het raam... Product #: DP0061 Regular price: $0.00 $0.00

Kersthuisjes straat

Merk: Leokas Creative
Productcode: DP0061

Prijs: € 0,00

Omschrijving

Gratis Patroon - Leokas Creative. Leuke kerststraat ter decoratie, bijvoorbeeld op het raam.

Decoreer nu uw raam met sticker of statische raamfolie helemaal in de kerst stijl. Ook leuk op een potje, spiegel of bord, maar kunnen ook als teken patroon gebruikt worden.

Was uw raam al versiert met sinterklaas huisjes, vervang de sint en pieten voor de kerst elementen en bent u weer helemaal up to date.

Al onze patronen zijn voor zowel Brother (.fcm) als Silhouette (.studio3) geschikt. Bekijk nu ons volledige aanbod van gratis patronen.

Toegevoegd december 2018

De patronen zijn gratis en kunnen via de bestelknop worden aangeschaft. Na de aanschaf kunt u het patroon gratis downloaden bij het menu Uw Account aan de rechterkant op de pagina. U vindt de patronen dan bij downloads onder webwinkel.

Bij het downloaden van het patroon, wordt een zip bestand opgeslagen. Hierin vindt u een snijbestand van brother (.FCM) en Silhouette (.studio3).Veel plezier van de patronen!

Wist u dat onze patronen ook commercieel gebruikt mogen worden!