Zoek een product ....


Bekijk ook eens onze opruimingsartikelen met 50% korting


Leokas Creative Fleslabel - Prettige kerstdagen Gratis Patroon - Leokas Creative. Leuk fleslabel met tekst. Simpel te snijden uit papier... Product #: DP0064 Regular price: $0.00 $0.00

Fleslabel - Prettige kerstdagen

Merk: Leokas Creative
Productcode: DP0064

Prijs: € 0,00

Omschrijving

Gratis Patroon - Leokas Creative. Leuk fleslabel met de tekst Prettige Kerstdagen. Simpel te snijden uit papier.

Snijd het patroon uit een dikker papier en plaats een contrasterende kleur achter het opengesneden gedeelte. Vanwege de kleine details is het wel belangrijk dat uw mes scherp is en uw mat goed plakt. Plak aan de achterkant (liefst met dubbelzijdig tape) de overlappen netjes op elkaar. En uw attentie is helemaal klaar!

Al onze patronen zijn voor zowel Brother (.fcm) als Silhouette (.studio3) geschikt. Bekijk nu ons volledige aanbod van gratis patronen.

Toegevoegd december 2018

De patronen zijn gratis en kunnen via de bestelknop worden aangeschaft. Na de aanschaf kunt u het patroon gratis downloaden bij het menu Uw Account aan de rechterkant op de pagina. U vindt de patronen dan bij downloads onder webwinkel.

Bij het downloaden van het patroon, wordt een zip bestand opgeslagen. Hierin vindt u een snijbestand van brother (.FCM) en Silhouette (.studio3).Veel plezier van de patronen!

Wist u dat onze patronen ook commercieel gebruikt mogen worden!