Zoek een product ....


10% korting op Brother en Silhouette artikelen in onze webwinkel! Bekijk ook eens onze opruimingsartikelen met tot wel 50% korting.


Calortrans CT-3838-II Vlakke automatische pers Professional Professionele hittpers met verwarmingsplaat van 38 x 38 cm met openingsmagneet. Voor o.a. opdruk met.. Product #: Pers.3838P Regular price: $602.50 $602.50

CT-3838-II Vlakke automatische pers Professional

Merk: Calortrans
Productcode: Pers.3838P
Verzendmethode: Gratis verzending

Prijs: €602,50  €489,00

Beschikbare opties

* Optionele Teflonsheet:
* Optionele Perskussens:

Omschrijving

De Calortrans 3838-II PRO is de professionele uitvoering van het succesvolle model CT-3838 II. Dit is onze meest nieuwe vlakke pers en is ontworpen om eenvoudig maar effectief te zijn en is voorzien van een magneet die ervoor zorgt dat de plaat automatisch omhoog gaat (opent) na de ingestelde tijd. Dit is ideaal bij het verwerken van een hoger aantal, maar ook minder belastend voor de armen. De Calortrans persen in deze range transferpersen staat bekend om de beste persen in de prijsrange met een ongeëvenaarde nauwkeurigheid en gebruikersgemak.

De pers is geschikt voor een breed scala aan toepassingen met zijn middelgrote verwarmingsplaat (38 cm x 38 cm). Deze pers wordt vooral gebruikt voor textielafdrukken gemaakt met flex folies, laser transfers of sublimatie. De 38 x 38 cm werkruimte is ideaal voor het overbrengen van relatief grote ontwerpen op bijvoorbeeld T-shirts, hoodies, tassen en meer. Maar deze hittepers is ook geschikt voor sublimatieprints op harde voorwerpen zoals tegels of naambadges. Vanwege het eenvoudige ontwerp, de lage prijs en de relatief grote afmetingen, kunt u zich voorstellen waarom de CT-3838-II PRO hittepers zo populair is! Nu zelfs met extra korting.

Gelijkmatige warmte- en drukverdeling: De CT-3838 PRO hittepers is gebouwd met de beste materialen en technologieën in de hitteperssector. De met teflon gecoate warmteplaat is gemaakt van dik aluminium van hoge kwaliteit en wordt verwarmd door een krachtig strak geweven verwarmingselement over de hele plaat. Dit ontwerp zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling en een perfect rechte plaat, zelfs bij hoge temperaturen.

Al onze persen worden geleverd met een uitgebreide werkhandleiding en uitgebreide materialengids met stalen t.w.v. € 9,95 (beide samengesteld door Leokas Creative en volledig in het Nederlands).

Het element bevat even heat distribution, wat betekend dat overal op het persvlak een gelijke temperatuur wordt afgegeven, wat vooral voor sublimatie erg belangrijk is.

Nieuwe functies:

 • Automatische opening na aflopen van tijd.
 • Verbeterd display, naast tijd en temperatuur is ook een project teller toegevoegd.
 • Soft opening, door 2 gasveren opent de pers rustig, zelfs bij hoge druk.
 • Groter textiel opening, onder de bodemplaat is een opening om het textiel beter te plaatsen.
 • Ruimere opening, met een opening van 5 graden meer heeft u nog meer ruimte tussen de plaat en de bodemplaat
 • Extra beveiliging, naast de standaard zekeringen is er een extra oververhittingsbescherming aangebracht in de hitteplaat.

Bekijk de vergelijktabel om de verschillende modellen met mogelijkheden naast elkaar te zien.

Mogelijkheden 3838 vlakke pers met automatische opening
Persvlak 38 x 38 cm
met teflon gecoat met Even heat distribution. Infrarood verwarmingselement.
Openen

Vlakke pers opent omhoog. Dit met een extra grote hoek voor eenvoudige toegang. Met deze grote opening kunt u het product eenvoudig op de pers plaatsen zonder uw handen en vingers te verbranden. De dubbele veren (nieuw!) voor een rustige opening van de pers.

Merk Calortrans (Nederlands merk en ontwerp!)
Kleur Zwart met blauw
Power 240V
Wattage 2000 W
Bediening Handmatig sluiten, automatisch openen
Gewicht 30 kg
Afmeting pers  
Afmeting doos 780 x 500 x 500 mm
Display

Het digitale display is ontworpen op een simplistische maar toch krachtige manier, waardoor de machine zeer eenvoudig te gebruiken is. Het display bevat drie knoppen; modus, plus en minus en heeft 3 standen; Stand-by, temperatuur instellen, tijd instellen. De temperatuurindicator is handig rood gekleurd, terwijl de overdrachtstijd groen is. Kortom, met slechts een paar klikken is de machine klaar om uw transfers te voltooien!
Temperatuur: Instelbaar met maximaal 220 graden Celsius (via LCD scherm)
Tijdinstelling: 0 - 999 seconden (Aftellen via LCD scherm en signaal bij einde tijd)
Projectteller: Houdt uw werkstatus bij, zonder dat u zelf aantallen hoeft te tellen. (nieuw)

Te gebruiken voor O.a. voor textielafdrukken gemaakt met flex folies, laser transfers of sublimatie. De grote werkruimte is ideaal voor het overbrengen van relatief grote ontwerpen op bijvoorbeeld T-shirts, hoodies, tassen en meer. Maar deze hittepers is ook geschikt voor sublimatieprints op harde voorwerpen zoals tegels of naambadges.
Element

De met teflon gecoate warmteplaat is gemaakt van dik aluminium van hoge kwaliteit en wordt verwarmd door een krachtig strak geweven verwarmingselement over de hele plaat. Dit ontwerp zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling en een perfect rechte plaat, zelfs bij hoge temperaturen.

Optionele accessoires Het is aan te raden om een teflonsheet en perskussens te gebruiken voor een optimaal resultaat en een bescherming van het project en de hittebron.
Frame Stalen frame, ‘zwaar-gewicht’ voor commercieel gebruik. Staat zeer stabiel.
Garantie één jaar op machine en onderdelen
Verzending gratis
Overige functies
 • Nieuw! Automatische opening bij verstrijken ingestelde tijd.
 • Nieuw! meer ruimte onder de onderplaat, wat plaatsen van kleding om de bodemplaat makkelijker maakt.
 • Super fast heat up; u hoeft niet lang te wachten voor u kunt starten met persen.
 • De pers heeft een hoge druk (zelf in te stellen) en geeft een gelijkmatige temperatuur voor een mooi resultaat.
 • Deze pers erg stabiel door de hoge kwaliteit.
 • Digitaal LCD timer en temperatuur controller: stel de gewenste tijd in en er zal een alarm klinken wanneer de tijd verstreken is. Stel de gewenste temperatuur in en de hitteplaten zullen niet verder opwarmen dan de ingestelde temperatuur.
 • Nieuw! Soft opening, door 2 gasveren opent de pers rustig, zelfs bij hoge druk.
 • Nieuw! Groter textiel opening, onder de bodemplaat is een opening om het textiel beter te plaatsen.
 • Nieuw! Ruimere opening, met een opening van 5 graden meer heeft u nog meer ruimte tussen de plaat en de bodemplaat
 • Nieuw! Extra beveiliging, naast de standaard zekeringen is er een extra oververhittingsbescherming aangebracht in de hitteplaat.