Zoek een product ....


Textiel actie15% textielkorting 15% korting op alle blanco textiel in onze webwinkel - Verlengde actie! Korting wordt bij het product vermeld en in het winkelwagentje automatisch verrekend. Op kortingsartikelen geldt géén vaste klantenkorting.

Bekijk ook eens onze opruimingsartikelen met tot wel 50% korting.


Calortrans C50 Pettenpers (Cap) Semi-automatisch Hoge kwaliteit pettenpers. Optioneel met borstprint element 15 x 15 cm .. Product #: Pers.C50 Regular price: $699.00 $699.00

C50 Pettenpers (Cap) Semi-automatisch

Merk: Calortrans
Productcode: Pers.C50

Prijs: €699,00  €485,00

Beschikbare opties

* Optioneel accessoire:

Omschrijving

De ideale hittepers voor Cap-transfers. Auto-open, constante temperatuur en druk, geschikt voor de nieuwste Capontwerpen met flex-, flock-, sublimatie- en laseroverdracht. De Calortrans CT-C50M cap(petten)pers wordt geleverd met een 15 x 8 cm petten element en heeft een optionele extra 15 x 15 cm verwarmingsplaat, ideaal voor bijvoorbeeld logo's op de borst (€ 10,-).

Al onze persen worden geleverd met een uitgebreide werkhandleiding en uitgebreide materialengids met stalen t.w.v. € 9,95 (beide samengesteld door Leokas Creative en volledig in het Nederlands).

Halfautomatische hittepers: Deze pettenpers wordt geleverd met een magnetisch systeem dat automatisch wordt geopend zodra de ingestelde tijd is verstreken. Deze functie is vooral handig bij het produceren meer stuks achter elkaar. Het magnetische automatisch open systeem voorkomt te lang persen of het naast de pers blijven staan om direct te kunnen openen.

Aluminium of rubber verwarmingselement: De meeste fabrikanten van een cappers gebruiken rubber verwarmingselementen. Het nadeel van een rubber verwarmingselement is dat deze elementen snel afkoelen zodra de pers in een open stand staat, waardoor enorme temperatuurschommelingen onstaan. De Calortrans CT-C50M is uitgerust met een met Teflon gecoat aluminium verwarmingselement, zodat de temperatuur constant blijft. Een enorm voordeel voor transfers met meerdere caps.

Bekijk de vergelijktabel om de verschillende modellen met mogelijkheden naast elkaar te zien.

Mogelijkheden Pettenpers CT-C50
Adviesverkoopprijs
€ 699 Actie prijs € 485
Persvlak 15 x 8 cm voor petten
15 x 15 cm voor borstlogo's (optioneel € 10,-)
Openen Opent omhoog en automatisch via magneet.
Merk Calortrans (Nederlands merk en ontwerp!)
Kleur Zwart met blauw
Power 240V
Wattage 2000 W
Bediening Handmatig
Gewicht 13 kg
Afmeting pers  
Afmeting doos  
Display Het digitale display is ontworpen op een simplistische maar toch krachtige manier, waardoor de machine zeer eenvoudig te gebruiken is. Het display bevat drie knoppen; modus, plus en minus en heeft 3 standen; Stand-by, temperatuur instellen, tijd instellen. De temperatuurindicator is handig rood gekleurd, terwijl de overdrachtstijd groen is. Kortom, met slechts een paar klikken is de machine klaar om uw transfers te voltooien!
Temperatuur: Instelbaar met maximaal 220 graden celcius (via LCD scherm)
Tijdinstelling: 0 - 999 seconden (Aftellen via LCD scherm en signaal bij einde tijd)
Te gebruiken voor O.a. voor textielafdrukken gemaakt met flex folies, laser transfers of sublimatie. Maar deze hittepers is ook geschikt voor sublimatieprints op harde voorwerpen zoals tegels of naambadges.
Element De warmteplaat is gemaakt van dik aluminium van hoge kwaliteit en wordt verwarmd door een krachtig strak geweven verwarmingselement over de hele plaat. Dit ontwerp zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling en een perfect rechte plaat, zelfs bij hoge temperaturen.
Optionele elementen Het is aan te raden om een teflonsheet te gebruiken voor een optimaal resultaat en een perscherming van het project en de hittebron.
Frame Stalen frame, ‘zwaar-gewicht’ voor hobby en commercieel gebruik. Staat zeer stabiel.
Garantie één jaar op machine en onderdelen
Verzending gratis
Overige functies
  • Super fast heat up; u hoeft niet lang te wachten voor u kunt starten met persen.
  • De pers heeft een hoge druk (zelf in te stellen) en geeft een gelijkmatige temperatuur voor een mooi resultaat.
  • Deze pers erg stabiel door de hoge kwaliteit.
  • Digitaal LCD timer en temperatuur controller: stel de gewenste tijd in en er zal een alarm klinken wanneer de tijd verstreken is. Stel de gewenste temperatuur in en de hitteplaten zullen niet verder opwarmen dan de ingestelde temperatuur.