10% korting op Brother, Cricut en Silhouette artikelen in onze webwinkel! Bekijk ook eens onze opruiming artikelen met tot wel 50% korting.


Calortrans Pers CT-A4 Vlakke handmatige pers Actie! Klikt op het artikel voor meer actie informatie. Hittpers met verwarmingsplaat van 22 x 30 c.. Product #: Pers.CTA4 Regular price: $345.00 $345.00

Pers CT-A4 Vlakke handmatige pers

Merk: Calortrans
Productcode: Pers.CTA4

Prijs: €345,00  €260,00

Beschikbare opties

* Optionele Teflonsheet:
- +

Omschrijving

actie! Ontvang deze mooie actieprijs, onze materialen documentatiegids (uitgebreide informatie en materiaalstalen) en gratis verzekende verzending.

De Calortrans CT-A4 is de kleinere uitvoering van de CT3838-II en is ontworpen om eenvoudig maar effectief te zijn. Door het overzichtelijke persvlak van 22 x 30 cm is deze pers een stuk handzamer en compacter dan de CT3838 modellen. De Calortrans transferpersen staan bekend om de beste persen in de prijsrange met een ongeëvenaarde nauwkeurigheid en gebruikersgemak.

De pers is geschikt voor een breed scala aan toepassingen met zijn compacte verwarmingsplaat (22 x 30 cm). Deze pers wordt vooral gebruikt voor textielafdrukken gemaakt met flex folies, laser transfers of sublimatie op bijvoorbeeld T-shirts, hoodies, tassen en meer. Maar deze hittepers is ook geschikt voor sublimatieprints op harde voorwerpen zoals tegels of naambadges. Vanwege het eenvoudige ontwerp, de lage prijs en compact formaat, kunt u zich voorstellen waarom deze nieuwe CT-A4-hittepers zo populair is! Nu zelfs met extra korting.

Gelijkmatige warmte- en drukverdeling: De CT-A4 hittepers is gebouwd met de beste materialen en technologieën in de hitteperssector. De met teflon gecoate warmteplaat is gemaakt van dik aluminium van hoge kwaliteit en wordt verwarmd door een krachtig strak geweven verwarmingselement over de hele plaat. Dit ontwerp zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling en een perfect rechte plaat, zelfs bij hoge temperaturen..

Al onze persen worden geleverd met een uitgebreide werkhandleiding en uitgebreide materialengids met stalen t.w.v. € 9,95 (beide samengesteld door Leokas Creative en volledig in het Nederlands)..

Het element bevat even heat distribution, wat betekend dat overal op het persvlak een gelijke temperatuur wordt afgegeven, wat vooral voor sublimatie erg belangrijk is.

Nieuwe functies:.

 • Verbeterd display, naast tijd en temperatuur is ook een project teller toegevoegd.
 • Ruimere opening, met een opening van 5 graden meer heeft u nog meer ruimte tussen de plaat en de bodemplaat
 • Soft opening, door de gasveer opent de pers rustig, zelfs bij hoge druk.
 • Extra beveiliging, naast de standaard zekeringen is er een extra oververhittingsbescherming aangebracht in de hitteplaat.

Bekijk de vergelijktabel om de verschillende modellen met mogelijkheden naast elkaar te zien.

Mogelijkheden CT-A4 vlakke pers
Persvlak 22 x 30 cm
met teflon gecoat met Even heat distribution. Infrarood verwarmingselement.
Openen

Vlakke pers opent omhoog. Dit met een extra grote hoek voor eenvoudige toegang. Met deze grote opening kunt u het product eenvoudig op de pers plaatsen zonder uw handen en vingers te verbranden. De gasveer zorgt voor een rustige opening van de pers.

Merk Calortrans (Nederlands merk en ontwerp!)
Kleur Zwart met blauw
Power 240V
Wattage 1000 W
Bediening Handmatig
Gewicht 10,5 kg
Afmeting doos 780 x 500 x 500 mm
Display

Het digitale display is ontworpen op een simplistische maar toch krachtige manier, waardoor de machine zeer eenvoudig te gebruiken is. Het display bevat drie knoppen; modus, plus en minus en heeft 3 standen; Stand-by, temperatuur instellen, tijd instellen. De temperatuurindicator is handig rood gekleurd, terwijl de overdrachtstijd groen is. Kortom, met slechts een paar klikken is de machine klaar om uw transfers te voltooien!
Temperatuur: Instelbaar met maximaal 220 graden Celcius (via LCD scherm)
Tijdinstelling: 0 - 999 seconden (Aftellen via LCD scherm en signaal bij einde tijd)

Te gebruiken voor O.a. voor textielafdrukken gemaakt met flex folies, laser transfers of sublimatie. De grote werkruimte is ideaal voor het overbrengen van relatief grote ontwerpen op bijvoorbeeld T-shirts, hoodies, tassen en meer. Maar deze hittepers is ook geschikt voor sublimatieprints op harde voorwerpen zoals tegels of naambadges.
Element

De met teflon gecoate warmteplaat is gemaakt van dik aluminium van hoge kwaliteit en wordt verwarmd door een krachtig strak geweven verwarmingselement over de hele plaat. Dit ontwerp zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling en een perfect rechte plaat, zelfs bij hoge temperaturen..

Optionele accessoires Het is aan te raden om een teflonsheet en perskussens te gebruiken voor een optimaal resultaat en een bescherming van het project en de hittebron.
Frame Stalen frame, voor hobby en licht commercieel gebruik. Staat zeer stabiel.
Garantie één jaar op machine en onderdelen
Verzending gratis
Overige functies
 • Super fast heat up; u hoeft niet lang te wachten voor u kunt starten met persen.
 • De pers heeft een hoge druk (zelf in te stellen) en geeft een gelijkmatige temperatuur voor een mooi resultaat.
 • Deze pers erg stabiel door de hoge kwaliteit.
 • Digitaal LCD timer en temperatuur controller: stel de gewenste tijd in en er zal een alarm klinken wanneer de tijd verstreken is. Stel de gewenste temperatuur in en de hitteplaten zullen niet verder opwarmen dan de ingestelde temperatuur.
 • Nieuw! Soft opening, door gasver opent de pers rustig, zelfs bij hoge druk.
 • Nieuw! Ruimere opening, met een opening van 5 graden meer heeft u nog meer ruimte tussen de plaat en de bodemplaat
 • Nieuw! Extra beveiliging, naast de standaard zekeringen is er een extra oververhittingsbescherming aangebracht in de hitteplaat.

instructiefilms

Contactgegevens

Adres:
Spurkstraat 21, 5275 JA Den Dungen

Telefoonnummer:
+31 (0)6 24 29 28 03

E-mail: info@leokascreative.nl
Via website: Contactformulier

U bent op afspraak altijd welkom in onze Showroom! Voor advies, uitleg en aankoop.


Informatie

Prijs is incl. BTW en excl. verzending.

Retourneren artikel kan na retourmelding binnen 14 dagen. Meer informatie.

Verzending: Uw bestelling wordt binnen 2 werkdagen bij DHL aangeboden.

Verzending Nederland:
Pakketpost boven € 75 gratis
Onder € 75 voor € 4,95
Brievenbuspost € 3,95

Verzending België en Duitsland:
Bestelling boven € 100 gratis
Onder € 100 voor € 5,95