Zoek een product ....


10% korting op Brother en Silhouette artikelen in onze webwinkel! Bekijk ook eens onze opruimingsartikelen met tot wel 50% korting.


Calortrans Mokkenpers incl. 80mm element Actie! Mokkenpers voor het bedrukken van uw mokken inclusief een 80 mm element. Andere elementen zij.. Product #: Pers.M55 Regular price: $240.00 $240.00

Mokkenpers incl. 80mm element

Merk: Calortrans
Productcode: Pers.M55

Prijs: €240,00  €180,00

Beschikbare opties

* Optioneel accessoire:

Omschrijving

Deze hittepers is een ideaal apparaat voor het permanent aanbrengen van een opdruk op uw mok! Nu met extra korting.

Al onze persen worden geleverd met een uitgebreide werkhandleiding en uitgebreide materialengids met stalen t.w.v. € 9,95 (beide samengesteld door Leokas Creative en volledig in het Nederlands).

De Calortrans CT-M55 Mok-hittepers is een zeer betrouwbare pers van hoge kwaliteit voor bedrukking via warmteoverdracht. Het speciale ontwerp optimaliseert de warmte- en drukverdeling, waardoor het resultaat heel netjes is, zelfs langs de randen van de mokken. De CT-M55 is perfect voor sublimatie en ook geschikt voor laseroverdracht. De pers wordt standaard geleverd met een 80 mm hitte element welke u gemakkelijk kunt vervangen voor één van de andere optionele hitte elementen, zoals een 70, 90 en/of 100 mm hitte element. Het element bevat even heat distribution, wat betekend dat overal op het persvlak een gelijke temperatuur wordt afgegeven.

Bekijk de vergelijktabel om de verschillende modellen met mogelijkheden naast elkaar te zien.

Mogelijkheden Mokkenpers CT-M55
Adviesverkoopprijs
€ 240 Actie prijs € 180
Persvlak 80 mm (70, 90, 100 en schuin element optioneel)
met teflon gecoat met Even heat distribution
Openen Buigt open binnen pers.
Merk Calortrans (Nederlands merk en ontwerp!)
Kleur Zwart met blauw
Power 240V
Wattage 700 W
Bediening Handmatig
Gewicht  
Afmeting pers  
Afmeting doos 530 x 630 x 370 mm
Display Het digitale display is ontworpen op een simplistische maar toch krachtige manier, waardoor de machine zeer eenvoudig te gebruiken is. Het display bevat drie knoppen; modus, plus en minus en heeft 3 standen; Stand-by, temperatuur instellen, tijd instellen. De temperatuurindicator is handig rood gekleurd, terwijl de overdrachtstijd groen is. Kortom, met slechts een paar klikken is de machine klaar om uw transfers te voltooien!
Temperatuur: Instelbaar met maximaal 220 graden celcius (via LCD scherm)
Tijdinstelling: 0 - 999 seconden (Aftellen via LCD scherm en signaal bij einde tijd)
Te gebruiken voor Sublimatie en laser transfers; De CT-M55 is oorspronkelijk gebouwd als hittepers voor sublimatiemokken. Het is ontwikkeld om de levendigste kleuren in uw sublimatiemokken naar voren te brengen. Met zijn verwarmingselement kan een constante temperatuur over de mat worden gerealiseerd, wat resulteert in een mooie gelijkmatig gekleurde overdracht. Naast sublimatie is de CT-M55 (als een van de weinige mokpersen) ook compatibel voor laseroverdrachten.
Element Bevat een hoogwaardig verwarmingselement voor mokoverdrachten. Het element is geoptimaliseerd om een gelijkmatige temperatuur en druk over de gehele mok te leveren, zelfs langs de randen. De druk en temperatuur zijn de sleutel voor levendige kleurenoverdrachten. Dit is heel belangrijk, want als de temperatuur of de druk niet juist is, is de overdracht niet duidelijk. Met het verwarmingselement Calortrans zal dit niet gebeurt en wordt elke overdracht perfect!
Optionele elementen Wilt u iets anders dan de standaard 80 mm mokken? Geen probleem! Er zijn meerdere maten verwarmingselementen beschikbaar (70, 90, 100 en schuin). Er is een element voor alle maten van conventionele mokken en er is zelfs een conisch gevormd element beschikbaar! Alle verwarmingselementen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor ze duurzaam en betrouwbaar zijn.

De verwarmingselementen kunnen eenvoudig worden verwisseld door het schuifsysteem. Geen gedoe meer met schroeven, schuif gewoon de verwarmingselementen op hun plaats.
Frame Stalen frame, ‘zwaar-gewicht’ voor hobby en licht commercieel gebruik. Staat zeer stabiel.
Horizontale pers! Dit heeft als voordeel tegenover de vele verticale persen dat de mok niet kan verschuiven, want verschuiving veroorzaakt problemen in de afdruk op de mok.
Garantie één jaar op machine en onderdelen
Verzending gratis
Overige functies
  • Super fast heat up; u hoeft niet lang te wachten voor u kunt starten met persen.
  • Beschikt over een Edged waver heat element
  • De pers heeft een hoge druk (zelf in te stellen) en geeft een gelijkmatige temperatuur voor een mooi resultaat.
  • Deze pers erg stabiel door de hoge kwaliteit.
  • Digitaal LCD timer en temperatuur controller: stel de gewenste tijd in en er zal een alarm klinken wanneer de tijd verstreken is. Stel de gewenste temperatuur in en de hitteplaten zullen niet verder opwarmen dan de ingestelde temperatuur.
  • Quick mat change; geen ingewikkelde ombouwconstructie. Eenvoudig aan te passen naar een ander maat via optionele elementen.