5D Configure m5dconfigure

Kies de display-instellingen voor uw borduursoftware en de gewenste borduurmachine/-apparaat voor de Versturen naar-opties (Send To). Gebruik Thread Manager (Garenbeheer) om nieuwe garenkleuren toe te voegen en uw favoriete garenassortimenten te kiezen. Gebruik Machine Manager (Machinebeheer) en Hoop Manager (Borduurringbeheer) om uw eigen machines en borduurringen te kiezen. Start Smart Update wanneer u wilt en registreer uw software.


5D Configure Wizard

Configure Wizard

In de Configure Wizard worden via een doorlopend menu de belangrijkste instellingen gedaan voor de software. Dit zijn instellingen die gelden voor alle modules. Denk hierbij aan achtergrondkleur, standaard bestandsformaat en garendatabases.


Registreren

Registreren

Wilt u naast de software ook andere onderdelen of apparaten registreren, waar geen dongle voor nodig is. Dan kan dit via de functie Register.


Activeren van Dongle en registratiecode

Activeren van Dongle en registratiecode

Na de installatie is het belangrijk om de Dongle te registreren en te activeren. Dit kan gedaan worden bij Activate Dongle.


Nieuwste versie (smart update)

Nieuwste Versie (Smart Update)

Regelmatig komen er nieuwe updates voor de software. Bijvoorbeeld bij nieuwe accessoires of functies, maar soms ook alleen achterliggende bugs (softwarematige foutjes) te herstellen. Een uitgebreide omschrijving vindt u in het rechter menu onder 5D updates.


Hoop Manager (borduurring database)

Hoop Manager (Mijn Borduurringen)

De Hoop Manager maakt het mogelijk om in de groep MyHoops alleen de ringen te tonen die u heeft aangeschaft. Dit scheelt veel zoeken in de lijst met ringen.


Machine Manager

Machine Manager

Bij de Machine Manager kan aangegeven worden welke borduurmachines gebruikt worden. Dit is belangrijk voor de communicatie tussen de PC en de borduurmachine. Bij het gebruik van een Husqvarna Viking Designer I is het nodig om te zorgen dat de module Disk Manager toegankelijk is.


Thread manager (Garen database)

Thread Manager (Garendatabase)

De Thread Manager is erg handig om eigen garens in op te slaan en deze groepen vervolgens te gebruiken binnen alle modules van de software.


Backup instellingen

Back up Instellingen

Het maken van een backup van de Instellingen. Let op dit is niet van de motieven.


Alle Modules resetten

Alle Modules resetten

Door te kiezen voor Alle Modules resetten kunnen problemen in de software verholpen worden. Bij deze instelling worden alle standaard instellingen hersteld, zodat deze gelijk zijn als bij de installatie. Denk hierbij aan standaard steeklengte of opvulling, vormgeving van werkbalken en voorbeeld motieven en afbeeldingen. Met deze optie worden de Machine Manager, Hoop Manager en Thread Manager NIET gereset.


Weergave instellingen (tab uiterlijk)

Tabblad Uiterlijk

Het tabblad Uiterlijk geeft veel instellingsmogelijkheden voor het uiterlijk van de software.


Tabblad steek

Tabblad Steek

Op het tabblad Steek kunnen de instellingen opgegeven worden voor een keerbare- of doorschuifring, maar ook de het standaard garen assortiment bij het importeren van motieven zonder gekoppeld assortiment en de het standaard formaat van het bestand (bijvoorbeeld .VP3)


Brildor Borduurgarens toevoegen

Brildor Borduurgarens toevoegen

Binnen de 5D software zijn de brildorgarens niet standaard toegevoegd. Met het volgende bestand: Brildor Borduurgarens kunt u deze wel toevoegen. Download het bestand en bekijk de instructiefilm.


Juni 2015 - Kleurbewerking (Live online les)

Juni 2015   Kleurbewerkingen

Binnen de software kunnen op verschillende manieren met kleuren omgegaan worden. Denk hierbij aan het gebruiken van kleurschema's, maar ook het simpel omzetten van standaardgarens naar Glow in the dark garen of Solvy garens.


instructiefilms

Contactgegevens

Adres:
Spurkstraat 21, 5275 JA Den Dungen

Telefoonnummer:
+31 (0)6 24 29 28 03

E-mail: info@leokascreative.nl
Via website: Contactformulier

U bent op afspraak altijd welkom in onze Showroom! Voor advies, uitleg en aankoop.


Informatie

Prijs is incl. BTW en excl. verzending.

Retourneren artikel kan na retourmelding binnen 14 dagen. Meer informatie.

Verzending: Uw bestelling wordt binnen 2 werkdagen bij DHL aangeboden.

Verzending Nederland:
Pakketpost boven € 75 gratis
Onder € 75 voor € 4,95
Brievenbuspost € 3,95

Verzending België en Duitsland:
Bestelling boven € 100 gratis
Onder € 100 voor € 5,95