5D Stitch Editorm5dstitcheditor

Bewerk uw ontwerpen tot nieuwe borduurmotieven. Gebruik vervormings-effecten voor krullen, rimpelen, golven en meer. Gebruik de Omranding/Applicatie-functies om borduurmotieven te omlijsten of uit te knippen met een cordonrand. Kies uit een breed assortiment cordonomrandingsvormen, optioneel met applicatieplaatsingssteken. Gebruik de Design Optimizer om de steekkwaliteit van de meeste borduurmotieven te verbeteren. Gebruik de PatternMake™-functies om mooie patronen aan uw borduurmotieven toe te voegen.


Juni 2017 - Stitch Editor (Plus) (Live Online Les)

Juni 2017 Stitch editor (plus)

De module Stitch Editor (+) geeft ons de mogelijheid om bestaande motieven op steekniveau naar wens aan te passen. In deze live online les wordt een motief gesplits en worden de verschillen met stitch editor + voor deze functie weergegeven.

 


Functie stekenspeler

Functies Control Strip

In de module Stitch editor wordt aan de rechterzijde van het scherm stekenspeler getoond. De functies en knoppen hiervan worden in deze instructiefilm besproken.


Mei 2017 - Stitch Editor + - Roos (Live online les)

Mei 2017   Modify   Roos

De module Stitch Editor + geeft ons de mogelijheid om bestaande motieven op steekniveau naar wens aan te passen. In deze live online les worden de steken in een opvulvak voorzien van een stempel, wordt gegeken hoe een rand toegevoegd kan worden en vervolgens een fixatielijn.

Download het gebruikte motief hier.

 


Januari 2016 - Stitch editor (Live online les)

Januari 2016   Stitch editor

Bewerk motieven op steek niveau in de module Stitch Editor Plus (het schaartje met rode plusje). Een deel van de steken van een motief wijzigen, invoegen van kleuren en morphing. Het komt allemaal aan bod.


December 2015 - Stitch editor (Live online les)

December 2015   Stitch editor

Bewerk motieven op steek niveau in de module Stitch Editor (het schaartje). In deze online les laten we zien hoe steken geselecteerd en veranderd worden, maar wordt ook naar de volgorde van de kleurblokken gekeken. Binnen opvulgebieden kan eenvoudig een nieuw relief gemaakt worden met de functie stempelen. Vervolgens leg ik uit wat de mogelijkheden zijn van omrandingen en applicatielijnen


instructiefilms

Contactgegevens

Adres:
Spurkstraat 21, 5275 JA Den Dungen

Telefoonnummer:
+31 (0)6 24 29 28 03

E-mail: info@leokascreative.nl
Via website: Contactformulier

U bent op afspraak altijd welkom in onze Showroom! Voor advies, uitleg en aankoop.


Informatie

Prijs is incl. BTW en excl. verzending.

Retourneren artikel kan na retourmelding binnen 14 dagen. Meer informatie.

Verzending: Uw bestelling wordt binnen 2 werkdagen bij DHL aangeboden.

Verzending Nederland:
Pakketpost boven € 75 gratis
Onder € 75 voor € 4,95
Brievenbuspost € 3,95

Verzending België en Duitsland:
Bestelling boven € 100 gratis
Onder € 100 voor € 5,95