6D Algemeen

Onder 6D Algemeen vindt u de instructiefilms die niet direct aan een module van de 6D Embroidery system te koppelen zijn, maar gaan over mogelijkheden en functies die in de hele software terugkomen.


Februari 2020 - Windows Plugin

februari 2020   windows plugin

De windows Plugin maakt het mogelijk om vanuit windows verkenner afbeeldingen van de borduurpatronen te zien en daarnaast te sorteren en zoeken op speciale eigenschappen van borduurpatronen.

In deze les bekijken we de mogelijkheden hiervan en geven we nog wat extra tips.

 

 


Borduurgarens via RGB kleuren

Borduurgarens via RGB kleurenAls we een hele specifieke kleur willen omzetten naar een borduurgaren en we weten de RGB kleur. Dan kan dat via een zelf aangemaakte garenkleur. In deze instructiefilm laten we zien hoe dat garen wordt aangemaakt en hoe vervolgens het juiste borduurgarens gevonden kan worden.

 


Juni 2018 - Herkennen van Lettertypes

Juni 2018 LOL letters herkennenErg vaak lees in op Facebook en in de mail de vraag voor herkenning van lettertypes. Dit blijft een lastig iets. In deze online les kijken we naar de mogelijkheden voor herkenning en ophalen van de lettertypes.

 


Exporteren naar de borduurmachine

6D exporteren naar Borduurmachine

Bij het versturen van motieven naar de borduurmachine is het belangrijk een aantal instellingen aan of uit te zetten, naargelang de wensen. Deze instellingen en de verschillen worden in deze instructiefilm besproken.

 


Demonstratie vernieuwingen Premier+ t.o.v. 6D

PP Demonstratie vernieuwingen tov 6D

In Premier+ Ultra zijn natuurlijk weer een groot aantal vernieuwingen aangebracht ten opzichte van de vorige versies. De instructiefilm is vrij lang (47 minuten) en begint met een korte presentatie met daarna weergave van de functies binnen de software.Onderdelen scherm

Onderdelen scherm

Binnen de instructiefilms wordt vaak verwezen naar een bepaald onderdeel van het scherm. In deze instructiefilm worden die verschillende onderdelen toegelicht.Borduurringselectie

Borduurringselectie

Kies de gewenste borduurring of maak een passende maat voor een eigen borduurproject.Achtergrondkleur wijzigen

Achtergrondkleur wijzigen

Verander de achtergrondkleur van een motief. Dit is alleen voor de weergave en beïnvloed het motief zelf niet. Vooral bij het splitsen van motieven is dit belangrijk om het overlapgebied goed te kunnen zien. Maar ook bij het werken met voornamelijk wit garens is het niet handig om een witte achtergrond te hebben.Design Player (Stekenafspeler)

Design Player (Stekenafspeler)

De Design Player (Stekenafspeler) is een vast onderdeel wat terug komt in alle modules. Met deze functie kan het volledige motief afgespeeld worden alsof het geborduurd wordt.Raster (grid)

Raster (Grid)

Het is mogelijk om op de achtergrond een raster aan te zetten, in het Engels Grid genoemd. Binnen deze instructiefilm wordt uitgelegd wat de mogelijkheden hiervan zijn. Zoals het formaat, kleur en aan en uit zetten van het raster.Selecteren en bewerken

Selecteren en bewerken

Er zijn meerdere manieren van selecteren. na het selecteren is het mogelijk om het motief te bewerken. zoals verplaatsen, roteren, spiegelen.

 


Kopieren en plakken

Kopiëren en Plakken

De mogelijkheden voor Kopiëren en Plakken binnen de software. Dit werkt binnen verschillende modules en met volledige motieven of een deel hiervan.Opslaan als .pes bestand

Opslaan als .pes bestand

Bestanden opslaan als .pes of converteren naar .pes is nodig al de patronen uit geborduurd gaan worden op o.a. een brother borduurmachine. In deze instructiefilm uitleg over de mogelijkheid met 'Export' en de mogelijkheid 'Convert' via de windows Plugin.

 


Maart 2017 - Woorden plaatsen met Taxgedo (Live online les)

Maart 2017   Woorden plaatsen met Taxgedo

Woorden in een vorm plaatsen geeft een leuk extra effect aan een project. Het het online programma Taxgedo kunnen woorden op een hele simpele manier geplaatst worden.

 


instructiefilms

Contactgegevens

Adres:
Spurkstraat 21, 5275 JA Den Dungen

Telefoonnummer:
+31 (0)6 24 29 28 03

E-mail: info@leokascreative.nl
Via website: Contactformulier

U bent op afspraak altijd welkom in onze Showroom! Voor advies, uitleg en aankoop.


Informatie

Prijs is incl. BTW en excl. verzending.

Retourneren artikel kan na retourmelding binnen 14 dagen. Meer informatie.

Verzending: Uw bestelling wordt binnen 2 werkdagen bij DHL aangeboden.

Verzending Nederland:
Pakketpost boven € 75 gratis
Onder € 75 voor € 4,95
Brievenbuspost € 3,95

Verzending België en Duitsland:
Bestelling boven € 100 gratis
Onder € 100 voor € 5,95