6D Stitch Editor + 6dstitcheditorp

U kunt uw borduurmotieven opnieuw ontwerpen, verfijnen en compleet veranderen. U kunt de vorm en het ontwerp van uw borduurmotieven veranderen met de objectbewerkingsfuncties. Voeg automatische afsnijopdrachten toe aan een borduur motief. Converteer borduurmotieven voor het gebruik van naalden voor open borduurwerk.

Gebruik vervormingseffecten voor krullen, rimpelen, golven en meer. Gebruik de Omranding/Applicatie-functie om borduurmotieven te omlijsten of uit te snijden met een cordonrand. Gebruik de design Optimizer om de steek kwaliteit van de meeste borduurmotieven te verbeteren. Gebruik de reliëffunctie (Emboss) om mooie inlegpatronen aan uw borduurmotieven toe te voegen.


Mei 2020 - Werken met motieflijnen

mei 2020   Motieflijn basis

Een motieflijn is eigenlijk een lijn met een siersteek uit de naaimachine. Deze lijn is heel leuk toe te passen in een motief. In deze les laten we zien hoe we dit in de basis kunnen doen. Bij de live online les van juni zullen we hier nog dieper op in gaan.

 

 


April 2019 - Module Stitch Editor

BS april 2018   Modify

In de module Stitch Editor kunnen bestaande motieven aangepast worden, onderdelen verwijderd worden en de steken opgeschoond worden. In deze online les laten we een aantal van deze functies zien.

 


Mei 2018 - Edit Tabblad in Embroidery

Mei 2018   Modify Tabblad in EmbroideryHet aanpassen van een bestaand motief kan in het tabblad Edit binnen embroidery extra. Hier kunnen delen van een motief verwijderd worden of juiste gedupliceerd. Ook laten we zien hoe het toevoegen van kleuren binnen een motief mogelijk is.

 


Functie van de controlstrip

Functies Control Strip

In de module Stitch editor + wordt onderaan het scherm de Control strip getoond. De functies en knoppen hiervan worden in deze instructiefilm besproken.


Juni 2017 - Stitch Editor + (Live online les) 

Juni 2017 Stitch editor (plus)

De module Stitch Editor + geeft ons de mogelijkheid om bestaande motieven op steekniveau naar wens aan te passen. In deze live online les wordt een motief gesplitst, waarna beide motieven aangepast worden.

 


Mei 2017 - Stitch Editor + - Roos (Live online les)

Mei 2017   Modify   Roos

De module Stitch Editor + geeft ons de mogelijkheid om bestaande motieven op steekniveau naar wens aan te passen. In deze live online les worden de steken in een opvulvak voorzien van een stempel, wordt gegekeken hoe een rand toegevoegd kan worden en vervolgens een fixatielijn.

Download het gebruikte motief hier.

 


Januari 2016 - Stitch editor (Live online les)

Januari 2016   Stitch editor

Bewerk motieven op steek niveau in de module Stitch Editor Plus (het schaartje met rode plusje). Een deel van de steken van een motief wijzigen, invoegen van kleuren, morphing en snijlijn met de Cutworknaalden. Het komt allemaal aan bod.


December 2015 - Stitch editor (Live online les)

December 2015   Stitch editor

Bewerk motieven op steek niveau in de module Stitch Editor Plus (het schaartje met rode plusje). In deze online les laten we zien hoe steken geselecteerd en veranderd worden, maar wordt ook naar de volgorde van de kleurblokken gekeken. Binnen opvulgebieden kan eenvoudig een nieuw reliëf gemaakt worden met de functie stempelen. Vervolgens leg ik uit wat de mogelijkheden zijn van omrandingen en applicatielijnen.


instructiefilms

Contactgegevens

Adres:
Spurkstraat 21, 5275 JA Den Dungen

Telefoonnummer:
+31 (0)6 24 29 28 03

E-mail: info@leokascreative.nl
Via website: Contactformulier

U bent op afspraak altijd welkom in onze Showroom! Voor advies, uitleg en aankoop.


Informatie

Prijs is incl. BTW en excl. verzending.

Retourneren artikel kan na retourmelding binnen 14 dagen. Meer informatie.

Verzending: Uw bestelling wordt binnen 2 werkdagen bij DHL aangeboden.

Verzending Nederland:
Pakketpost boven € 75 gratis
Onder € 75 voor € 4,95
Brievenbuspost € 3,95

Verzending België en Duitsland:
Bestelling boven € 100 gratis
Onder € 100 voor € 5,95