bannerC

Atelier Leokas CreativeIn ons mooie atelier bent u op de juiste plaats voor een groot aantal verschillende cursussen. Door de flexibiliteit van het interieur kan het atelier eenvoudig omgebouwd worden naar de indeling die bij les les past. Bij de naailes en borduurclub staan de tafels in een vierkant bij elkaar, om zo een gezellige open sfeer te creëren waarbij iedereen genoeg ruimte heeft. Dit mede door de extra knip en lichttafel.

Bij de softwarelessen wordt gebruik gemaakt van het grote scherm aan de muur, waar alle oefeningen voorgedaan worden en u zelf op de eigen laptop mee kunt werken aan de oefeningen. De tafels worden dan ook verschoven naar een school opstelling. Dit scherm wordt ook gebruikt bij de ScanNcut training om het scherm van de machine weer te geven als voorbeeld en bij patroontekenen, om stap voor stap patroon opbouw in een presentatie weer te geven.

Kortom een veelzijdige goed verlichte ruimte met een informele sfeer.

Alle machines in het atelier mogen gebruikt worden. Dit geeft u de mogelijkheid om een ander type machine te proberen zoals een overlock-, coverlock-, punch-, borduur- en naaimachine, maar ook de Brother ScanNcut en strijkapparatuur zijn aanwezig.

Tijdens de naailessen hoeft u dan ook niet uw eigen naaimachine mee te nemen, we hebben er voldoende staan om iedereen om te kunnen laten werken aan het eigen project. Natuurlijk mag het wel als u graag meer over uw eigen naaimachine wilt leren.

Atelier Leokas CreativeAtelier Leokas Creativeatelier04atelier04