Levering

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 15.00 uur worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer zijn. Hiervan wordt u dan op de hoogte gesteld. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Ophalen

Het is mogelijk om uw bestelling af te halen in ons atelier (Boomstede 7, 3608AA Maarssen). Dit kan alleen op afspraak of tijdens uw workshop of cursus. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

Verzendkosten

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten.

De verzendkosten voor Nederland bedragen:
€ 3,50 voor bestellingen die door de brievenbus passen
€ 5,95 voor bestellingen onder de € 75,-
Gratis voor bestellingen vanaf € 75,-

De verzendkosten voor België en Duitsland bedragen:
€ 5,95 voor bestellingen onder de € 100,-
Gratis voor bestellingen vanaf € 100,-

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorgen van PostNL of DHL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen. Bij problemen met de levering vragen wij u zo spoedig mogelijk contact met ons op te nemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.