bannerC

Inschrijven Nieuwsbrief


Vul uw e-mail adres in om onze nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Inschrijven   Uitschrijven
 

Bekijk onze laatste nieuwsbrief:

10% korting in onze webwinkel!
Dit weekend ontvangt 10% korting in onze webwinkel! Naast deze korting hebben we ook mooie acties op de verschillende machines als snijplotters, hittepersen en sublimatieprinters.

Deze kortingen worden bij het artikel aangegeven en in het winkelwagentje automatisch verrekend! Nieuwsgierig geworden?
Bekijken dan snel onze webwinkel!

(korting niet geldig op cadeaubonnen, lopende acties, bundels, software en machines. Voor de laatste twee genoemde lopen losse acties).

 


Nieuw! Brother vinyl autoblade
Speciaal om snijfolies te snijden heeft Brother een nieuw mes uitgebracht. Deze is speciaal ontwikkeld voor de stickerfolies en heat transfer vinyl zoals flex, sparkle en flock folies.

De precisie van dit mes zit tussen de standaard autoblade en de autoblade voor dunne stoffen in en geeft een extra mooi resultaat.

Het nieuwe mes met houder is verkrijgbaar in een patronen kit. In deze kit vindt u:
- Houder automatisch mes voor vinyl met mes
- 21 snijpatronen
-
34 disney snijpatronen (alleen bij de disneykit)
- Activeringskaart voor opsplits en pelkader functie binnen Canvas Workspace.

Bekijk de nieuwe artikelen van brother op onze website. Brother artikelen met 10% korting.


Nieuw! Brother sterkplakkende mat
Voor het snijden van stoffen of andere materialen die een sterkplakkende mat nodig hebben, is er de nieuwe sterkplakkende mat van Brother voor de SDX serie. Deze heeft dezelfde plakkracht als het eerder los geleverde sterkplakkende vel.

Een groot voordeel van deze mat: uw hoeft dunne stoffen niet meer eerste te verstevigen voor het gesneden wordt.

Voordeel sets met 3 matten:
Naast de nieuwe mat is er nu ook een voordeel set van de standaard en licht klevende matten beschikbaar. Een set met 3 gelijke matten met een voordeel van 15% op de losse verkoop. Daarover ontvangt u bij Leokas Creative ook nog eens 10% Brother korting!

Bekijk nu alle matten van Brother
Geschikte serie SDX of CM staat in de naam weergegeven.


Herfst en Halloween Workshop!
Afgelopen week hebben we weer de eerste workshops gehad in ons nieuwe atelier. Wat heerlijk om weer de gezelligheid in het atelier te hebben en wat ontzettend fijn dat iedereen met de machine niet meer de trappen op hoeft maar zo kon aanschuiven!

Begin oktober hebben we weer een leuke themaworkshop. Dit keer de Herfst en Halloween workshop. Heeft u al ingeschreven?

Tijdens deze workshop maken we prachtige Herfst en Halloween decoratieprojecten. De projecten zijn nog een verrassing. Wel kunnen we alvast verklappen dat alle materialen zijn inbegrepen, net als de patronen, de lunch en koffie en thee. U hoeft alleen maar uw machine (ScanNcut of Cameo) mee te nemen!

U ontvangt alle patronen, zodat u thuis eventueel uw project nog kunt uitbreiden of aanvullen. Één dag in oktober van 10:00 - 15:00 uur.

Bekijk snel ons lesaanbod voor meer data en beschikbaarheid. Deze workshop vindt u onder de Thema workshops

Het aantal deelnemers per groep is minimaal 3 en maximaal 6 personen. We hebben de werkplekken op 1,5 meter afstand van de andere cursisten ingericht. Door dit maximum aantal zijn de groepen vrij snel gevuld. Wacht daarom niet te lang met inschrijven.


Verkoopadvies - Gratis en vrijblijvend
Wist u dat we u graag uitgebreid adviseren over onze artikelen. U kunt op afspraak langs komen in ons mooie (nieuwe) atelier, we hebben dan alle tijd om uitleg te geven over machines, software en materialen. Daarbij kunnen we uw vragen direct beantwoorden. Deze verkoopadviezen zijn geheel vrijblijvend en volledig gratis!

Een groot bijkomend voordeel, u gaat naar huis met al een goede basis om een start te maken met uw nieuwe aanwinst. Is de afstand voor u te ver, adviseren we u graag telefonisch.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.