bannerC

Inschrijven Nieuwsbrief


Vul uw e-mail adres in om onze nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Inschrijven   Uitschrijven
 

 header

Bekijk hier ons laatste nieuwsbrief


Webwinkel 10% Zomeractie.
Tot en met komende zondag ontvangt u een korting van 10% op het volledige assortiment en op de uitverkoop artikelen zelfs 25% korting!
(M.u.v. Software, machines, cadeaubonnen en andere acties. Kortingen worden bij het product vermeld en in het winkelwagentje automatisch verrekend)

Bekijk ons volledige assortiment!


Voorbereiding op de zomer en het nieuwe seizoen

Vandaag is de zomer echt begonnen! Bij Leokas Creative is de zomerstop ook ingegaan. In deze periode kunt u gewoon bij ons terecht voor advies en is onze webwinkel uiteraard voor u geopend! Er worden in deze periode alleen geen lessen gegeven!

De klassikale en Live online Lessen starten begin september weer. De inschrijving voor de klassikale lessen is geopend en vindt u terug op onze Lessen en workshop pagina.

Het aantal deelnemers per groep is minimaal 3 en maximaal 6 personen. Door dit maximum aantal zijn de lessen helaas ook vrij snel gevuld. Wacht daarom niet te lang met inschrijven.


Zomer abonnement

Heeft u deze zomer ook wat meer tijd voor uw hobby? Speciaal daarvoor biedt Leokas Creative u het Zomer abonnement aan.
3 maanden instructiefilms bekijken voor slechts € 19,50

Wist u dat een abonnement u toegang verleend tot meer dan 800 instructiefilms. Dit voor de borduursoftware 5D, 6D en Premier+ (2) en voor de snijplotter ScanNcut met Canvas software en Silhouette Studio.

Het Zomerabonnement kan alleen worden afgesloten in de maanden juni en juli en heeft een looptijd van 3 maanden. Daarna stopt uw abonnement automatisch.

Wilt u meer weten over onze abonnementen of eerst eens 14 dagen gratis en geheel vrijblijvend proberen? Dat kan! Neem snel een kijkje op Leokas Instructiefilms!