bannerC

Inschrijven Nieuwsbrief


Vul uw e-mail adres in om onze nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Inschrijven   Uitschrijven
 

 header

Bekijk hier ons laatste nieuwsbrief


10% korting op alle Stickerfolies
Deze week zijn onze Stickerfolies (vinyl) nog voordeliger! U ontvangt tot en met zondag 26 januari 10% korting op onze stickerfolies in alle formaten. Dus zowel de Mat als Glans folies en ook onze kleurpakketten.

Wist u dat u bij onze folies altijd een uitgebreide werkhandleiding ontvangt!

Bekijk alle stickerfolies

(Korting wordt bij het product vermeld en automatisch verrekend in het winkelwagentje. Op kortingsartikelen geldt géén vaste klantenkorting.)


Kent u onze mooie pincetten al?
In ons assortiment vindt u een tweetal zeer fijne en precieze pincetten. Tot en met zondag 26 januari ontvangt u 20% korting op deze pincetten.

Bekijk de pincetten in de webwinkel


Nieuwe Cursus data - Schrijf nu in!
We hebben nog een paar plekjes vrij voor onze komende scanNcut basis cursus!

Vrijdag groep - 7 februari, 6 maart en 20 maart - in Maarssen
Zaterdag groep - 16 mei, 6 juni en 13 juni - in Den Dungen

Wilt ook graag een cursus of workshop volgen? Schrijf u dan nu in!

ScanNcut Basis cursus (3 dagen)
Wilt u ook zo graag beter leren werken met uw scanNcut? Alle verschillende materialen leren kennen en leuke ideeën opdoen? Tijdens deze cursus leert u de verschillende functies en toepassingen. U gaat met verschillende materialen zoals Flex, Flock, sticker, maar ook glas ets en papier werken. In 3 losse dagen leert u vele mogelijkheden en kunt u zelf aan de gang om al uw ideeën zonder twijfel uit te voeren!

De klassikale en Live online Lessen starten begin september weer. De inschrijving voor de klassikale lessen is geopend en vindt u terug op onze Lessen en workshop pagina.

Het aantal deelnemers per groep is minimaal 3 en maximaal 6 personen. Door dit maximum aantal zijn de lessen helaas ook vrij snel gevuld. Wacht daarom niet te lang met inschrijven.