bannerC

Inschrijven Nieuwsbrief


Vul uw e-mail adres in om onze nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Inschrijven   Uitschrijven
 

 header

Bekijk hier ons laatste nieuwsbrief
Voorbereiding Koningsdag
Bent u al druk voor Koningsdag? Een leuke shirt maken, gek petje of misschien wel uw ramen versieren. Tot en met Koningsdag ontvangt u 15% korting op alle Rood, Wit, Blauwe en Oranje folies!

Kijk nu alle Koningsdag korting folies


Actie Scratch vellen 25% korting
Kent u de leuke Scratch vellen van Silhouette al? Deze snijdt u als een sticker en plakt u over een te verbergen stukje tekst of afbeelding. Na het wegkrassen van deze bovenlaag wordt de tekst of afbeelding hieronder zichtbaar!

Super leuk voor een cadeau, jongen of meisje verrassing of een verrassing tafelindeling. Deze vellen zijn van Silhouette, maar zeker op andere merken snijplotters te snijden, zoals uw Cricut of ScanNcut.

Bestel nu snel u Scratchfolie in zilver of goud met 25% korting


Onderhoud Canvas Workspace 20 - 23 april
In het komende paasweekend wordt er door Brother hard gewerkt aan de Canvas Workspace servers. Dit zorgt ervoor dat de online versie niet bereikbaar is en de lokale versie (geïnstalleerd op uw pc of mac) alleen onder bepaalde voorwaarden.

De geïnstalleerde Brother Canvas workspace is alleen beschikbaar indien de optie ‘Aangemeld blijven’ is geactiveerd vóór 20 april. Advies: zet de optie ‘Aangemeld blijven’ aan, om gedurende 20 – 23 april gebruik te kunnen maken van de geïnstalleerde PC of Mac versie.

De gratis projecten zullen in deze periode niet beschikbaar zijn evenals de account instellingen en het versturen van een patroon naar de Cloud (versturen naar machine).