bannerC

Inschrijven Nieuwsbrief


Vul uw e-mail adres in om onze nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Inschrijven   Uitschrijven
 

 header

Bekijk hier ons laatste nieuwsbrief


10% Zomerkorting
Vrijdag start officieel de zomer en komende week zijn er tropische temperaturen voorspeld! Tijd voor een mooie zomerkorting.

Tot en met zondag 23 juni ontvangt u 10% korting in onze webwinkel! Er zijn afgelopen maand weer een groot aantal artikelen bijgekomen, neem snel een kijkje in onze Webwinkel.

(Korting wordt bij het product vermeld en automatisch verrekend in het winkelwagentje, m.u.v. Software, machines, cadeaubonnen en andere acties.)Nieuwe Cursusseizoen - Schrijf nu in!
We hebben de nieuwe lesdata voor 2019-2020 voor u online gezet! Het gaat al hard met de inschrijvingen, wilt ook graag een cursus of workshop volgen in het nieuwe seizoen? Schrijf u dan nu in!

ScanNcut Basis cursus (3 dagen)
Wilt u ook zo graag beter leren werken met uw scanNcut? Alle verschillende materialen leren kennen en leuke ideeën opdoen? Tijdens deze cursus leert u de verschillende functies en toepassingen. U gaat met verschillende materialen zoals Flex, Flock, sticker, maar ook glas ets en papier werken. In 3 losse dagen leert u vele mogelijkheden en kunt u zelf aan de gang om al uw ideeën zonder twijfel uit te voeren!

De klassikale en Live online Lessen starten begin september weer. De inschrijving voor de klassikale lessen is geopend en vindt u terug op onze Lessen en workshop pagina.

Het aantal deelnemers per groep is minimaal 3 en maximaal 6 personen. Door dit maximum aantal zijn de lessen helaas ook vrij snel gevuld. Wacht daarom niet te lang met inschrijven.