bannerBS

 

6dembroideryWilt u ook meer doen met uw software? Abonneer u dan nu voor onze online instructiefilms speciaal voor de borduursoftware van PFAFF en Husqvarna VIKING.

Op deze pagina u alle informatie over het 5D Embroidery system. Dit is het softwarepakket dat verkocht werd door PFAFF en Husqvarna VIKING. Maar de software ondersteund alle merken en kan gebruikt worden op alle merken borduurmachines.

6D Embroidery system is het voorlaatste softwarepakket is media 2014 uitgekomen. Voor de 6D is de nieuwere versie van de Borduursoftware uitgekomen. 6D Embroidery system is dan ook niet meer te koop.

Bekijk hier de mogelijkheden van de nieuwe software en update mogelijkheden - Borduursoftware Premier+ 2

In 6D zitten er weer een leuke nieuwe mogelijkheden in t.o.v. 5D embroidery system. Zo is de Quilt software voor mooie en eenvoudig te maken quiltblokken standaard ingesloten in de software, kunt u in elke module een levensechte weergave maken met bijvoorbeeld Glow in the dark garens, Puffy Foam en nog veel meer.

Het ontwerpen van nieuwe borduurmotieven is nu nog makkelijk door het automatisch toevoegen van afhechtsteken en knipfuncties. Maar ook het toevoegen van puntlijnen voor selectie of ontwerp is uitgebreider geworden. Zo kunnen punten tijdens het plaatsen aangepast worden, om een perfecter en sneller resultaat te krijgen.

6D Embroidery is uitgegeven door PFAFF en Husqvarna VIKING. Maar ondersteund alle bestandsformaten en kan gebruikt worden op alle merken borduurmachines.

Dit alles en nog veel meer! Bent u er al helemaal uit en wilt u graag een update of nieuw pakket aanschaffen. Neemt u dan contact met ons op voor de aanbiedingen van het nieuwe pakket Premier+.

Leren werken met de software

Wilt u ook meer doen met uw software? Abonneer u dan nu op onze online instructiefilms of volg lessen en workshops in ons atelier in Den Dungen.

Op onze website vindt u alle informatie over het 6D Embroidery system. We willen u hier meer informatie geven over het pakket, maar ook oefeningen en instructiefilms aanbieden om de software meer eigen te maken. Zijn er onderwerpen die u graag uitgewerkt ziet, stuur ons dan een mail.

Medio 2016 is de nieuwere versie van de Borduursoftware uitgekomen; Premier+. 5D en 6D Embroidery system zal dan ook bijna nergens meer te koop zijn. 

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuwe instructiefilms en beschrijvingen? Schrijf u dan in voor de Nieuwsbrief.

Het 6D Embroidery system bestaat in 3 verschillende versies worden:

Hieronder zijn de 3 versies in een tabel weergegeven. Per versie zijn de ingesloten onderdelen en modules weergegeven. Na dit overzicht vindt u meer uitleg over de modules.

6D Communcation
GRATIS!!
6D Embroidery
Basis
6D Embroidery Extra
Basis met extra's
6D Embroidery Premier
Volledige versie
5D Organizer   Explorer plug-in
6D QuickFontQuick Font

6D ConfigureConfigure
5D Organizer   Explorer plug-in
6D EmbroideryEmbroidery
5D MonogramWizard: Monogram
6D QuickFontQuick Font

5D ConfigureConfigure
5D Organizer   Explorer plug-in
6D EmbroideryEmbroidery Extra
6D Wizard DesignWizard: Express Design
6D MonogramWizard: Monogram
6D QuiltblokWizard: Quiltblok
6D Wizard PhotoStitchWizard: PhotoStitch
6D Wizard EndlessWizard: Endless
6D Wizard Split ProjectWizard: Split Project
5D CardshopCard Shop
6D QuickFontQuick Font

6D ConfigureConfigure
5D Organizer   Explorer plug-in
6D EmbroideryEmbroidery Extra
6D Wizard DesignWizard: Express Design
6D MonogramWizard: Monogram
6D QuiltblokWizard: Quiltblok
6D Wizard PhotoStitchWizard: PhotoStitch
6D Wizard EndlessWizard: Endless
6D Wizard Split ProjectWizard: Split Project
5D CardshopCard Shop
6D Stitch Editor PlusStitch Editor +
6D Design AlignerDesign Aligner
6D Design CreatorDesign Creator
6D SketchSketch
6D PhotoStitchPhotoStitch
6D Cross StitcherCross Stitcher
6D Family Tree Family Tree
6D Font DigitizingFont Digitizing
6D QuickFontQuick Font

Door de komst van de nieuwere borduursoftware zijn uitbreidingen in 5D Embroidery niet meer mogelijk. Bekijk hier de mogelijkheden van de nieuwe software en update mogelijkheden - Borduursoftware Premier+ 2

Optionele modules
Voor elke versie beschikbaar.
(Alleen online aan te schaffen)
6D Design Enhancer Plus
Voor 6D Embroidery en 6D Embroidery Extra
(Alleen online aan te schaffen)

6D Cross StitcherCross Stitcher
(Alleen online aan te schaffen)

Bevat de volgende modules:
6D Stitch Editor PlusStitch Editor +
6D Design AlignerDesign Aligner

Instructiefilms

Voor alle modules zijn er uitgebreide instructiefilms gemaakt. Meer informatie hierover vindt u op onze website Leokas Instructiefilms.


Module 6D Embroidery (Extra)

6D Embroidery

Borduurmotieven en lettertypes combineren, bewerken en het formaat ervan wijzigen. Maak automatisch uw eigen lettertypes van TrueType® of OpenType® lettertypes, of gebruik het archief met speciaal gemaakte lettertypes en vormen. Maak SuperDesigns, vormen, omlijstingen en versieringen om borduurmotieven en monogrammen te versieren. Gebruik Herhalen (Encore) om ieder gewenst borduurmotief te herhalen verschillende vormen of als borduurringomranding. Gebruik Doorlopend (Endless) om uw favoriete borduurmotieven automatisch zo vaak als mogelijk is in de borduurring van uw keuze te plaatsen.

In 6D™ Embroidery Extra kunt u uw borduurmotieven bekijken op een achtergrond, zelfs met applicaties. Borduurmotieven bewerken en uw favoriete afbeeldingen omzetten in borduurmotieven met de ExpressDesign Wizard of creeer automatisch uw eigen Quiltblokken.

Maak uw eigen quiltblokken via de Quilt Wizard (nieuw in 6D, gelijk aan het pakket 5D Quilt Design Creator)


Module 6D Card Shop

6D Cardshop

Maak automatisch persoonlijke geborduurde kaarten met thematische sjablonen. Voor speciale gelegenheden. Kies een dubbele kaart met vier gedeelten, een postkaart met twee delen of een enkelzijdig project. Maak een PortraitStitch-bodruumotief of een afgedrukte applicatie van uw dierbare voor een echte persoonlijke kaart.


Module 6D Stitch Editor +

6DStitch editor PlusU kunt uw borduurmotieven opnieuw ontwerpen, verfijnen en compleet veranderen. U kunt de vorm en het ontwerp van uw bordurmotieven veranderen met de objectbewerkingsfuncties. Voeg automatische afsnijopdrachten toe aan een borduur motief. Converteer borduurmotieven voor het gebruik van naalden voor open borduurwerk.

Gebruik vervormingseffecten voor krullen, rimpelen, golven en meer. Gebruik de Omranding/Applicatie-functie om borduurmotieven te omlijsten of uit te snijden met een cordonrand. Gebruik de design Optimizer om de steek kwaliteit van de meeste broduurmotieven te verbeteren. Gebruik de reliëffunctie (Emboss) om mooie inlegpatronen aan uw borduurmotieven toe te voegen.


Module 6D Design Aligner

6D Design AlignerOrden en splits alle gewenste borduurmotieven om ze in iedere gewenste borduurring te borduren of splits een borduurmotief om het in een multi-part-ring te borduren. Voeg automatisch uitlijnsteken toe voor het opnieuw opspannen en druk een overzicht en sjablonen af.


Module 6D Design Creator

6D Design CreatorDeze module wordt gebruikt voor het maken van motieven. Hier kan vanaf een afbeelding of vanuit een eigentekening een stekenpatroon gemaakt worden. Om deze als borduurmotief uit te borduren.

Gebruik de ExpressDesign Wizard om automatisch een ontwerp te maken van een afbeelding of tekening. Gebruik clip-art of maak uw eigen afbeeldingen en tekeningen. Maak prachtige bordurmotieven met speciale kantfuncties. Maak extra ontwerpgebieden met de FreeHand™- functies. Versier uw borduurmotieven met uw eigen machinesteekmotieven. Probeer de schitterende speciale opvuleffecten zoals radiaal opvullen, Quiltstipple, echovormen, Chosshatch of opvullen met spiralen of vormen. Maak reliëf in gebieden met persoonlijke markeringen en gebruik variërende steekdichtheden voor prachtige schaduweffecten. Voeg automatische afhechtsteken, stop- en knipopdrachten toe.


Module 6D PhotoStitch

6D PhotoStitchBorduur automatisch unieke geborduurde portretten in kleur of monochroom van uw eigen foto's. Gebruik stap-voor-stap wizards om eenvoudig portretten te maken en bewerk de afbeelding verder als u dat wenst. Lijst de afbeelding automatisch in met uw keuze uit honderden omlijstingen, versieringen of machinemotiefsteken.


Module 6D Sketch

6D sketchTeken uw eigen tekeningen toe met een standaard steek, drievoudige steek, cordonlijn of motieflijnen. Voeg uit de vrije hand accenten en structuur toe aan uw favoriete afbeeldingen. Versier bestaande borduurmotieven met extra steken. U kunt tekenen met uw favoriete machinesteken met de functie Motif Motion.


Module 6D Cross Stitcher

6D Cross SticherMaak uw eigen kruissteekontwerpen. Gebruik een afbeelding als sjabloon of laat de wizard het ontwerp automatisch voor u maken. Vul gebieden of tekst op met patronen of ontwerp uw eigen patronen en lettertypes.


Module 6D Family Tree

6D Family TreeMaak automatisch borduuroverzichten, quiltblokken en albumpagina's van uw eigen familiegeschiedenis. Gebruik de ExpressPortrait Wizards om automatisch geborduurde portretten te maken van een foto. Leg uw mooiste herinneringen aan uw favoriete personen, huisdieren, vakanties, voertuigen, enz. vast. Gebruik de Chart Wizard om een geborduurd overzicht van uw stamboom te maken, met PortraitStitch-borduurmotieven.


Module 6D Configure

6D ConfigureKies de display-instellingen voor uw borduursoftware. Gebruik Thread Manager (Garenbeheer) om nieuwe garenkleuren toe te voegen en uw favoriete garenassortimenten te kiezen. Gebruik Hoop Manager (Borduurringbeheer) om uw eigen machines en borduurringen te kiezen. Start Smart Update wanneer u wilt en registreer uw software.