bannerGP

Zoek een product ....


10kortingLeokas Creative is jarig! U ontvangt tot en met zondag 31 mei 10% korting in onze webwinkel! (M.u.v. lopende acties, machines en cadeaubonnen)

Verkoopadvies gesprek: Vindt u het prettig om voor aanschaf van een machine, software of materiaal uitgebreid advies te krijgen? Dat is zeker mogelijk! We ontvangen u graag in ons atelier (op afspraak) of adviseren u telefonisch. Dit is gratis en geheel vrijblijvend.

Bekijk ook eens onze opruimingsartikelen met tot wel 50% korting.


Leokas Creative You'll Never Walk Alone (Vlinder) Gratis Snijpatroon en sublimatie afbeelding - Leokas Creative. You'll Never Walk Alone - Vlinder.. Product #: DP0092 Regular price: $0.00 $0.00

You'll Never Walk Alone (Vlinder)

Merk: Leokas Creative
Productcode: DP0092
Verzendmethode: Download product (geen verzendkosten)

Prijs: € 0,00

Omschrijving

Gratis Snijpatroon en sublimatie afbeelding - Leokas Creative. You'll Never Walk Alone - Vlinder

Het treft de hele wereld, het Corona virus. We zien veel leed, maar wat mij ook vooral opvalt zijn alle mooie dingen. Mensen die zich zo hard inzetten voor een ander en het land, maar ook de vele mooie vrijwilligersacties! De saamhorigheids actie van de 3FM DJ sprak mij ook er aan, aan de hand daarvan hebben we 3 snijpatronen voor u ontworpen met de pakkende tekst "You'll Never Walk Alone".

Het patroon kan uit een strijk of stickerfolie gesneden worden. Maar op een kaart of label met tekenopvulling is ook erg leuk!

Dit patroon bevat ook een afbeelding van hoge kwaliteit voor sublimatie!

Al onze patronen zijn voor zowel Brother (.fcm) als Silhouette (.studio3) geschikt. Bekijk nu ons volledige aanbod van gratis patronen.

Toegevoegd maart 2020.

De patronen zijn gratis en kunnen via de bestelknop worden aangeschaft. Na de aanschaf kunt u het patroon gratis downloaden bij het menu Uw Account aan de rechterkant op de pagina. U vindt de patronen dan bij downloads onder webwinkel.

Bij het downloaden van het patroon, wordt een zip bestand opgeslagen. Hierin vindt u een snijbestand van brother (.FCM) en Silhouette (.studio3).Veel plezier van de patronen!

Wist u dat onze patronen ook commercieel gebruikt mogen worden!