bannerC

Inschrijven Nieuwsbrief


Vul uw e-mail adres in om onze nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Inschrijven   Uitschrijven
 

Bekijk onze laatste nieuwsbrief:

header


Actie 10% korting
Om iedereen een beetje te steunen in deze gekke tijd, hebben we onze 10% korting actie verlengd.

Deze actie geldt op ons volledige assortiment, met uitzondering van andere acties en kortingen en een aantal machines en software. De kortingen worden bij het product vermeld en in het winkelwagentje automatisch verrekend.

Bekijk ons volledige webwinkel assortiment!


Kent u onze Glittermokken al?
Deze leuke blingbling mokken zijn geschikt voor sublimatie. De buitenkant heeft een glittercoating en de binnenkant is glad wit.

Deze super glitter mokken zijn verkrijgbaar in 5 verschillende kleuren, hebben een inhoud van 330 ml en daarmee een theemok formaat.

Bekijk deze en vele andere mokken in ons assortiment!


Verhuizing Leokas Creative
Na een lange zoektocht is het ons gelukt om een mooie nieuwe ruimte te vinden voor Leokas Creative. Komende week krijgen we de sleutel van onze nieuwe woning met daarbij een (na verbouwing) prachtig groot bijgebouw voor Leokas Creative! Ons nieuwe adres is Spurkstraat 21 in Den Dungen.

We zijn hier erg blij mee, al voelt het gek met al die heftige gebeurtenissen om ons heen in de wereld. Bij ons is nog iedereen veilig en gezond en we hopen bij u ook!

De bestellingen worden tijdens de verhuisperiode gewoon verwerkt. M.u.v. 14 tot en met 16 april, deze dagen zal er een kleine vertraging zijn.

We wensen iedereen veel sterkte en gezondheid toe!


Online lessen actie!
De lessen en workshops in ons atelier kunnen op dit moment helaas niet doorgaan, daarom bieden we u graag een korting aan op onze online lessen, op deze manier kunt u toch verder leren en nieuwe functies ontdekken van uw snijplotter of borduursoftware!

Ontvang nu € 10 korting op een jaarabonnement (m.u.v. gearchiveerd abonnement) of betaal de eerste maand slechts € 1 bij een nieuw maandabonnement!

Bekijk snel onze abonnement mogelijkheden!


Sublimatieprinter actie
Bent u opzoek naar een sublimatieprinter? Een scherpere aanbieding kunnen we u niet doen! We hebben dit weekend de sublimatieprinter Sawgrass SG400 afgeprijsd naar € 495 !!

Wilt u met de sublimatieprinter ook mokken gaan bedrukken, bekijk dan ook onze bundelactie met de mokkenpers voor slechts € 669 !

Daarnaast geldt de lopende 10% korting in de webwinkel natuurlijk ook op de te bedrukken sublimatieartikelen.

Meer uitleg over de printer vindt u bij het artikel!

Bekijk snel de Sawgrass SG400 mogelijkheden!