bannerC

Inschrijven Nieuwsbrief


Vul uw e-mail adres in om onze nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Inschrijven   Uitschrijven
 

Bekijk onze laatste nieuwsbrief:

Zomerkorting! 10% korting
Wat doet u deze zomer? Gaat u extra tijd aan uw hobby besteden? Deze week ontvangt 10% korting in onze webwinkel! Naast deze korting hebben we ook mooie acties op de verschillende machines als snijplotters, hittepersen en sublimatieprinters.

Deze kortingen worden bij het artikel aangegeven en in het winkelwagentje automatisch verrekend!

Nieuwsgierig geworden?
Bekijken dan snel onze webwinkel!

(korting niet geldig op cadeaubonnen, lopende acties, bundels, software en machines).

 

 


Zomer Workshop!
We hebben alle data voor het nieuwe seizoen ingepland en daarbij ook weer leuke workshops.

We starten het seizoen met een leuke zomerworkshop, de data hiervoor staan gepland in de laatste twee weken van augustus. De inschrijving gaat hard, maar er zijn een een paar plekjes vrij!

Tijdens deze workshop maken leuke vrolijk zomerse projecten en bij goed weer lunchen we lekker in de tuin. De projecten zijn nog een verrassing. Wel kunnen we alvast verklappen dat alle materialen zijn inbegrepen, net als de patronen, de lunch en koffie en thee. U hoeft alleen maar uw machine (ScanNcut of Cameo) mee te nemen!

Bekijk snel ons lesaanbod voor meer data en beschikbaarheid. Deze workshop vindt u onder de Thema workshops

Het aantal deelnemers per groep is minimaal 3 en maximaal 6 personen. Door dit maximum aantal zijn de lessen helaas ook vrij snel gevuld. Wacht daarom niet te lang met inschrijven.


Sawgrass sublimatieprinter NIEUW!!
Heeft u de nieuwste sublimatieprinters van Sawgrass al gezien? Zowel van de A4 als de A3 printer is een nieuw model uitgekomen met de volgende verbeter punten:
- WiFi verbinding
- Groter display met verlichting
- Printen op een resolutie van maximaal 4880 x 1200 dpi
- Ultra Fine - Snellere verwerking tijdens het printen
- SubliJet UHD inkt / dieper zwart.

Bekijk onze website voor de introductieprijs en extra informatie.


Mondmaskers om zelf te bedrukken
We zien ze steeds meer in ons straatbeeld en in het OV is het verplicht. Met deze mondmaskers kunt u kiezen voor een origineel masker met eigen ontwerp! We hebben 3 kleuren beschikbaar, de mondmaskers zijn geschikt voor folie bedrukking en sublimatie. Er is ruimte om een extra filter te plaatsen.

We hebben voor u nog de laatste voorraad. Voor deze mondmaskers geldt: zolang onze voorraad strekt.

Bekijk de mondmaskers bij onze blanco textiel


Verkoopadvies - Gratis en vrijblijvend
Wist u dat we u graag uitgebreid adviseren over onze artikelen. U kunt op afspraak langs komen in ons mooie (nieuwe) atelier, we hebben dan alle tijd om uitleg te geven over machines, software en materialen. Daarbij kunnen we uw vragen direct beantwoorden. Deze verkoopadviezen zijn geheel vrijblijvend en volledig gratis!

Een groot bijkomend voordeel, u gaat naar huis met al een goede basis om een start te maken met uw nieuwe aanwinst. Is de afstand voor u te ver, adviseren we u graag telefonisch.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.