Zoek een product ....


10kortingVanwege de Corona uitbraak zijn de lessen in ons atelier geannuleerd, de webwinkel blijft wel geopend! Bestellingen gedaan tijdens onze verhuizing (10 t/m 15 april) worden op 16 april verstuurd, alles besteld t/m donderdag worden deze week nog verstuurd.
Verhuisactie 15% korting op alle snijfolies en 10% korting op de overige artikelen in onze webwinkel!
(Kortingen worden bij het product vermeld en in het winkelwagentje automatisch verrekend. m.u.v. Software, machines, cadeaubonnen en andere acties. Op kortingsartikelen geldt géén vaste klantenkorting.)

Bekijk ook eens onze opruimingsartikelen met 50% korting


Leokas Creative You'll Never Walk Alone (Vlinder) Gratis Snijpatroon en sublimatie afbeelding - Leokas Creative. You'll Never Walk Alone - Vlinder.. Product #: DP0092 Regular price: $0.00 $0.00

You'll Never Walk Alone (Vlinder)

Merk: Leokas Creative
Productcode: DP0092
Verzendmethode: Download product (geen verzendkosten)

Prijs: € 0,00

Omschrijving

Gratis Snijpatroon en sublimatie afbeelding - Leokas Creative. You'll Never Walk Alone - Vlinder

Het treft de hele wereld, het Corona virus. We zien veel leed, maar wat mij ook vooral opvalt zijn alle mooie dingen. Mensen die zich zo hard inzetten voor een ander en het land, maar ook de vele mooie vrijwilligersacties! De saamhorigheids actie van de 3FM DJ sprak mij ook er aan, aan de hand daarvan hebben we 3 snijpatronen voor u ontworpen met de pakkende tekst "You'll Never Walk Alone".

Het patroon kan uit een strijk of stickerfolie gesneden worden. Maar op een kaart of label met tekenopvulling is ook erg leuk!

Dit patroon bevat ook een afbeelding van hoge kwaliteit voor sublimatie!

Al onze patronen zijn voor zowel Brother (.fcm) als Silhouette (.studio3) geschikt. Bekijk nu ons volledige aanbod van gratis patronen.

Toegevoegd maart 2020.

De patronen zijn gratis en kunnen via de bestelknop worden aangeschaft. Na de aanschaf kunt u het patroon gratis downloaden bij het menu Uw Account aan de rechterkant op de pagina. U vindt de patronen dan bij downloads onder webwinkel.

Bij het downloaden van het patroon, wordt een zip bestand opgeslagen. Hierin vindt u een snijbestand van brother (.FCM) en Silhouette (.studio3).Veel plezier van de patronen!

Wist u dat onze patronen ook commercieel gebruikt mogen worden!