Zoek een product ....


10kortingLeokas Creative is jarig! U ontvangt tot en met zondag 31 mei 10% korting in onze webwinkel! (M.u.v. lopende acties, machines en cadeaubonnen)

Verkoopadvies gesprek: Vindt u het prettig om voor aanschaf van een machine, software of materiaal uitgebreid advies te krijgen? Dat is zeker mogelijk! We ontvangen u graag in ons atelier (op afspraak) of adviseren u telefonisch. Dit is gratis en geheel vrijblijvend.

Bekijk ook eens onze opruimingsartikelen met tot wel 50% korting.


Silhouette Silkscreen Starter Kit - Silhouette Zeefdruk starterkit om inkt ontwerpen aan te brengen op stof om gepersonaliseerde kleding of stoffen.. Product #: S.KIT-SILK Regular price: $37.50 $37.50

Silkscreen Starter Kit - Silhouette

Merk: Silhouette
Productcode: S.KIT-SILK

Prijs: € 37,50  € 33,75

Omschrijving

Met deze zeefdruk starterkit van Silhouette kunt u op een gemakkelijke manier uw inkt ontwerpen aanbrengen op stof oppervlakken om zo gepersonaliseerde kleding of stoffen te maken en dit met permanente inkt. Het beste van alles is dat elke sjabloon opnieuw kan worden gebruikt om er zo meerdere projecten mee te maken!

Deze Zeefdruk starterskit bevat alle materialen die u nodig hebt om de gepersonaliseerde projecten op stoffen over te brengen, inclusief een speciale houten kader om uw sjabloon vast te zetten, heat transfer vellen om de sjablonen uit te snijden en speciale zeefdruk vellen om vast te maken aan uw designs.

De Silkscreen Starterkit bevat:
- 1 houten kader (frame 12,25" x 9,75", werkelijke projectgrootte 8,5" x 11")
- 1 squeegee
- 1 flesje zwarte textielinkt
- 3 vellen van 12 inch x 15 in. heat transfer (wit)
- 3 vellen van 12 inch x 15 in. zeefdrukmateriaal
- Silhouette haak
- Exclusieve downloadkaart voor 10 vooraf geselecteerde zeefdruk projecten in de Silhouette Design Store.