Zoek een product ....


10kortingVanwege de Corona uitbraak zijn de lessen in ons atelier geannuleerd, de webwinkel blijft wel geopend! Bestellingen gedaan tijdens onze verhuizing (10 t/m 15 april) worden op 16 april verstuurd, alles besteld t/m donderdag worden deze week nog verstuurd.
Verhuisactie 15% korting op alle snijfolies en 10% korting op de overige artikelen in onze webwinkel!
(Kortingen worden bij het product vermeld en in het winkelwagentje automatisch verrekend. m.u.v. Software, machines, cadeaubonnen en andere acties. Op kortingsartikelen geldt géén vaste klantenkorting.)

Bekijk ook eens onze opruimingsartikelen met 50% korting


Bladapart Stitchathome 69 - Voorjaar 2020 Het magazine voor machinaal borduren en hobby handwerken!.. Product #: sath69 Regular price: $8.95 $8.95

Stitchathome 69 - Voorjaar 2020

Merk: Bladapart
Productcode: sath69

Prijs: € 8,95

Omschrijving

Het magazine voor machinaal borduren en hobby handwerken!

Met name de maand december is er vaak eentje met een lach en een traan. De blijdschap van ouders die de eerste Kerstmis met hun kindje vieren en een traan voor diegenen die de feestdagen zonder een geliefde moeten doorbrengen. In deze editie vindt u van beide emoties iets terug. Zo bevat deze StitchatHome onder andere een vrolijke mobiel gemaakt met krimpvlies, en een herinneringsquilt in combinatie met PhotoFabric.

In dit nummer vindt u o.a.

Editie 69 is een editie vol met prachtig werk

U vindt een sjiek gedekte tafel en daarnaast ook een prachtige placemat met bijbehorend bestekzakje. U zult uw gasten hier zeker te weten mee verrassen. In deze komende editie komen ook spelletjes variërend van een cijferspel tot het moeilijkere tangram voorbij.

Er is een start gemaakt met een heel bijzondere seizoensquilt en deel 2 van het cijferspel, het letterspel, is afgemaakt. Een schattig babyitem zijn de tutteldoekjes en let ook even op het geweldige patroon waarmee je een kraag kunt opleuken.

Heel bijzonder in deze editie is de voeldeken
Deze is bedoeld voor mensen in de derde of vierde fase van de ziekte dementie. Een erg gevoelige fase die voor geliefden heel emotioneel is. Deze voeldeken stimuleert de zintuigen.

Aandacht voor Pasen
Een lippentasje en leuke eierwarmers voor Pasen en nog veel en veel meer, kortom, u zult zich beslist niet vervelen, er is weer een ruim aanbod aan werkstukken en gratis downloads.

Een beknopt overzicht wat u in deze editie kunt verwachten:
Bestekzakje * Crazy patch * Crazy Quilt onderzetters * Eitjes * Eierwarmers voor Pasen * Kippen op stok * Kraagjes * Lampenkap * Lippentasje * Notitieboekje * Placemat * Speelcijfers (deel 2) Tangram * Tuniek * Tutteldoekjes * Voeldeken * Vier seizoenen quilt

Technisch: Bespreken we Premier+2 Create ‘hoe digitaliseren we een leeuwenkop’ en het gebruik van Coreldraw SE in Janome Digitizer 5.5

Boodschappentas van kurk * Feestelijke clutch * Herinneringsquilt * Kabelbinders * Kerstklok* Kerstmuts * Klassiek in een modern jasje * Leeskussens * Mobielhanger met vissen * MMXX (2020) gloort aan de horizon * Nieuwjaarswensen * Speelletters * Speldenkussen * Stropdassen tassen * Superheld * Toiletjuffrouw * Vest * Wijntas met onderzetters*
Technisch:
Motiefsteken in Hatch en maken we zelf randpatronen / buitenlijnen in Embird.