Zoek een product ....


10kortingLeokas Creative is jarig! U ontvangt tot en met zondag 31 mei 10% korting in onze webwinkel! (M.u.v. lopende acties, machines en cadeaubonnen)

Verkoopadvies gesprek: Vindt u het prettig om voor aanschaf van een machine, software of materiaal uitgebreid advies te krijgen? Dat is zeker mogelijk! We ontvangen u graag in ons atelier (op afspraak) of adviseren u telefonisch. Dit is gratis en geheel vrijblijvend.

Bekijk ook eens onze opruimingsartikelen met tot wel 50% korting.


Bladapart Stitchathome 70 - Zomer 2020 Het magazine voor machinaal borduren en hobby handwerken!.. Product #: sath70 Regular price: $8.95 $8.95

Stitchathome 70 - Zomer 2020

Merk: Bladapart
Productcode: sath70

Prijs: € 8,95

Omschrijving

Het magazine voor machinaal borduren en hobby handwerken!

Haal de Hollandse zomer in huis Ook op andere manieren halen we de zomer in huis. Met zonnebloemen, vaashoesjes, een gatenplant met een leuke twist, een vlieger, een quiltkussen en natuurlijk deel twee van de vierseizoenenquilt. Daarnaast vind je in deze editie een blouse met vele gezichten, een gezellige beestenboel op een T-shirt en wordt gebruik gemaakt van reliëfborduren.

Sla je aan het opruimen? Daarvoor is een praktisch opbergsysteem voor de hobbykamer ontworpen voor allerlei materialen, met een grote tas waar onder andere een snijmat in past. Ook voor de kinderen is er genoeg leuks: een zonnescherm met een heus raceparcours en allerlei leuke autootjes, of een schattig kindertasje. Kortom: uitdagingen genoeg!

Zoals u op de cover kunt zien zijn lekker Hollandse projecten met een diversiteit aan bloemen en gezellige klompjes. Opnieuw een nummer met uitgebreide werkbeschrijvingen, een scala een projecten en gratis patronen.

Een beknopt overzicht wat u in deze editie kunt verwachten: Beestenboel * Blouse * Kindertas * Kleurrijk op camping of tuin * Lekker Hollands * Placemat * Reliëf borduren * Tas * Vaashoesjes * Vierseizoenenquilt * Vlieselinehouder * Zonnebloemenkrans * Zonnehanger * Zonnescherm * Technisch: Vergroten en verkleinen van borduurmotieven in Brother PE-Design en CorelDraw SE van Bernina V8