Zoek een product ....


10kortingLeokas Creative is jarig! U ontvangt tot en met zondag 31 mei 10% korting in onze webwinkel! (M.u.v. lopende acties, machines en cadeaubonnen)

Verkoopadvies gesprek: Vindt u het prettig om voor aanschaf van een machine, software of materiaal uitgebreid advies te krijgen? Dat is zeker mogelijk! We ontvangen u graag in ons atelier (op afspraak) of adviseren u telefonisch. Dit is gratis en geheel vrijblijvend.

Bekijk ook eens onze opruimingsartikelen met tot wel 50% korting.


Overige Mondmasker- geschikt voor bedrukking
(kies een kleur)
Bedrukbare mondmaskers voor persoonlijk (niet medisch) gebruik... Product #: T.10925 Regular price: $3.95 $3.95

Mondmasker- geschikt voor bedrukking
(kies een kleur)

Merk: Overige
Productcode: T.10925

Prijs: € 3,95  € 3,56

Beschikbare opties

* Kies uw kleur:

Omschrijving

Omdat het mondmaskers een onderdeel van het dagelijks leven gaat worden, zien we de vraag ontstaan naar een mondmasker dat niet alleen verspreiding van het virus verminderd maar er ook leuk uitziet! Vanaf 1 juni 2020 is het verplicht om in het OV een mondmaskers te dragen. Ook overwegen veel scholen om de mondmaskers in te voeren om het risico op verspreiding te verkleinen. Dit betekend dat de enorme vraag naar mondmaskers nog groter wordt dan dat deze al is. Dubbele laag licht rekbaar materiaal (vergelijkbaar met een dikke kous), waardoor het goed aanpast aan de vorm van het gezicht en comfortable aanvoelt. tussende lagen kan een filter (tissue, stofzuigerzak oid) geplaatst worden.

LET OP! Vanwege het grote succes, hebben we de witte mondmaskers bij moeten bestellen, deze zullen naar verwachting vrijdag 22 mei verstuurd gaan worden.

Deze mondmaskers kunt u zelf personaliseren met sublimatie (m.u.v. de zwarte mondmaskers) of flexfolie.
Eigenschappen mondmaskers:
- Plek voor eventuele filter
- Tot 90 graden wasbaar
- Tot 180 graden bedrukbaar
- Gemaakt van 250 g/m2 Polyamide

Let op! Onze mondmaskers zijn niet geschikt voor medische doeleinden omdat deze geen CE-keurmerk hebben. Ze bieden daarom ook niet dezelfde bescherming als medische mondmaskers. We raden aan om deze mondmaskers alleen voor persoonlijke doeleinden te gebruiken, bijvoorbeeld tijdens het reizen met OV, het boodschappen doen of in ruimtes waar de 1,5 meter afstand niet altijd haalbaar is.

Download de bedrukkingwerktekening als handige mal.