bannerBS

Premier+logokleur

Eind 2017 is de nieuwere versie van de Borduursoftware uitgekomen. Premier+ Embroidery system zal dan ook bijna niet meer te koop zijn.

Bekijk hier de mogelijkheden van de nieuwe software en update mogelijkheden - Borduursoftware Premier+ 2

De software is uitgebracht in 4 talen: Engels, Duits, Frans en Italiaans.

Premier+ Embroidery System is uitgegeven door PFAFF en Husqvarna VIKING. Maar ondersteund alle bestandsformaten en kan gebruikt worden op alle merken borduurmachines en kan geinstaleerd worden onder windows 10, 8 en 7.

Dit alles en nog veel meer! Bent u er al helemaal uit en wilt u graag een update of nieuw pakket aanschaffen. Neemt u dan contact met ons op voor de aanbiedingen.

Wat is er nieuw t.ov. 6D?

 • De mooiste ontwerpen kunnen gemaakt worden in de software en daarna direct gedeeld worden op socialmedia accounts (facebook, Flickr, Twitter and Youtube), de motieven kunnen in een realistische 3D weergave bekeken worden.
 • Het nieuwe borduurformaat .VP4 geeft de mogelijkheid om het ontwerpen weer direct op te pakken op het punt waar gebleven was. Ring, achtergrond, applicatie stofjes, tweelingnaald, steentjes etc. informatie en instellingen worden allemaal behouden. Zelfs de lettertype instellingen kunnen na opslaan nog gewijzigd worden.
 • Er kunnen automatisch applicatiesnijlijnen voor de snijplotters gemaakt worden.
 • Motieven en onderdelen kunnen (tijdelijk) gegroepeerd worden om makkelijker uit te lijnen, roteren, spiegelen, rezisen etc.
 • Er zijn veel nieuwe lettertypes (25), gratis motieven en afbeeldingen toegevoegd.
 • Eigen garens kunnen opgeslagen worden en geëxporteerd worden naar een boodschappenlijstje.
 • Specials zoals tweelingnaald, puffyfoam etc kunnen direct aan het garenblok gekoppeld worden.
 • Ontwerptechnisch kunnen nu ook satinvakken in meerdere kleuren ontworpen worden en een gebogen kantpatroon (crosshatch) gemaakt worden. Dit binnen de Quilt block wizard en Create module.
 • Decoratie toevoegen (steentjes, kralen, rhinestones) met plaatsingssteken.
 • Meer dan 6000 achtergronden en stoffen die aan een motief toegevoegd kunnen worden.
 • Stopteken is zichtbaar in de Designplayer als tekst.
 • Familytree wizard is toegevoegd aan Premier+ Extra.

En nog een heleboel leuke kleine functies.

Prijsaanbod

Wilt u graag met Premier+ gaan werken?

De adviesverkoopprijs voor Premier+ Ultra (het volledige pakket) is € 1799. Neem dan contact met ons op voor een interessante actieprijs!

Een upgrade vanaf 6D premier naar Premier+ Ultra is mogelijk voor € 599.

Leren werken met de software

Wilt u ook meer doen met uw software? Abonneer u dan nu voor onze online instructiefilms speciaal voor de borduursoftware van PFAFF en Husqvarna VIKING.

Op deze pagina vindt u alle informatie over het Premier+ Embroidery system.

Onderdelen:

Premier+ Embroidery system bestaat in 3 verschillende versies worden:

Hieronder zijn de 3 versies in een tabel weergegeven. Per versie zijn de ingesloten modules weergegeven, daarna hebben we een vergelijkingstabel weergegeven voor de verschillende functies per versie en meer uitleg over de modules.

Premier Intro
GRATIS!!
Premier+ Embroidery
Basis
Premier+ Extra
Basis met extra's
Premier+ Ultra
Volledige versie

5D Organizer  Explorer plug-in
SplitProjectWiz  Thread Cache
6D QuickFontQuick Font

6D ConfigureConfigure
5D Organizer   Explorer plug-in
SplitProjectWiz  Thread
premierEmbroidery
5D MonogramWizard: Monogram
6D QuickFontQuick Font
6D Wizard EndlessWizard: Endless

5D ConfigureConfigure
5D Organizer   Explorer plug-in
SplitProjectWiz  Thread
premierEmbroidery Extra
6D Wizard DesignWizard: Express Design
6D MonogramWizard: Monogram
6D QuiltblokWizard: Quiltblok
6D Wizard PhotoStitchWizard: PhotoStitch
         (alleen linear)
6D Wizard EndlessWizard: Endless
6D Wizard Split ProjectWizard: Split Project
5D CardshopCard Shop
6D QuickFontQuick Font

6D ConfigureConfigure
5D Organizer   Explorer plug-in
SplitProjectWiz  Thread
premierEmbroidery Extra
6D Wizard DesignWizard: Express Design
6D MonogramWizard: Monogram
6D QuiltblokWizard: Quiltblok
6D Wizard PhotoStitchWizard: PhotoStitch
6D Wizard EndlessWizard: Endless
6D Wizard Split ProjectWizard: Split Project
FamilyPortraitWizard: Family Tree
5D CardshopCard Shop
6D Stitch Editor PlusModify
6D Design AlignerDesign Aligner        

         Create
6D SketchSketch
6D PhotoStitchPhotoStitch
6D Cross StitcherCross Stitcher
6D Family Tree Family Tree
6D Font DigitizingFont Create
6D QuickFontQuick Font

Naast de modules per software versie, zijn er ook een aantal optionele modules te verkrijgen. Deze kunnen al aanvullend pakket aangeschaft worden via het Purchase Center.

Optionele modules
Voor elke versie beschikbaar.
(Alleen online aan te schaffen)
Premier+ Design Enhancer
Voor Premier+ en Premier+ Extra
(Alleen online aan te schaffen)

6D Cross StitcherCross Stitcher
(Alleen online aan te schaffen)

Bevat de volgende modules:
6D Stitch Editor PlusModify
6D Design AlignerDesign Aligner

Instructiefilms

Voor alle modules zijn er uitgebreide instructiefilms gemaakt. Meer informatie hierover vindt u op onze website Leokas Instructiefilms.


Module Premier+ Embroidery (Extra)

Premier+logokleur

Borduurmotieven en lettertypes combineren, bewerken en het formaat ervan wijzigen. Maak automatisch uw eigen lettertypes van TrueType® of OpenType® lettertypes, of gebruik het archief met speciaal gemaakte lettertypes en vormen. Maak SuperDesigns, vormen, omlijstingen en versieringen om borduurmotieven en monogrammen te versieren. Gebruik Herhalen (Encore) om ieder gewenst borduurmotief te herhalen verschillende vormen of als borduurringomranding. Gebruik Doorlopend (Endless) om uw favoriete borduurmotieven automatisch zo vaak als mogelijk is in de borduurring van uw keuze te plaatsen.

In Premier+ Embroidery Extra kunt u uw borduurmotieven bekijken op een achtergrond, zelfs met applicaties. Borduurmotieven bewerken en uw favoriete afbeeldingen omzetten in borduurmotieven met de ExpressDesign Wizard of creeer automatisch uw eigen Quiltblokken.

Maak uw eigen quiltblokken via de Quilt Wizard


Module Premier Card Shop

6D Cardshop

Maak automatisch persoonlijke geborduurde kaarten met thematische sjablonen. Voor speciale gelegenheden. Kies een dubbele kaart met vier gedeelten, een postkaart met twee delen of een enkelzijdig project. Maak een PortraitStitch-bodruumotief of een afgedrukte applicatie van uw dierbare voor een echte persoonlijke kaart. Kies uit meer dan 14.000 verschillende thema's en wijzig teksten en kleuren naar wens.


Module Premier+ Modify

6DStitch editor PlusU kunt uw borduurmotieven opnieuw ontwerpen, verfijnen en compleet veranderen. U kunt de vorm en het ontwerp van uw bordurmotieven veranderen met de objectbewerkingsfuncties. Voeg automatische afsnijopdrachten toe aan een borduur motief. Converteer borduurmotieven voor het gebruik van naalden voor open borduurwerk.

Gebruik vervormingseffecten voor krullen, rimpelen, golven en meer. Gebruik de Omranding/Applicatie-functie om borduurmotieven te omlijsten of uit te snijden met een cordonrand. Gebruik de design Optimizer om de steek kwaliteit van de meeste broduurmotieven te verbeteren. Gebruik de reliëffunctie (Emboss) om mooie inlegpatronen aan uw borduurmotieven toe te voegen.

Wijzig het geselecteerde gebied met andere opvul- of condontypes of speciale opvullingen. Pas het monogroom effect toe als u snel en eencoudig patronen voor uw snijplotter wilt maken.


Module Premier+ Design Aligner

6D Design AlignerOrden en splits alle gewenste borduurmotieven om ze in iedere gewenste borduurring te borduren of splits een borduurmotief om het in een multi-part-ring te borduren. Voeg automatisch uitlijnsteken toe voor het opnieuw opspannen en druk een overzicht en sjablonen af. Makkerlijker dan ooit!


Module Premier+ Create

6D Design CreatorDeze module wordt gebruikt voor het maken van motieven. Hier kan vanaf een afbeelding of vanuit een eigentekening een stekenpatroon gemaakt worden. Om deze als borduurmotief uit te borduren.

Gebruik de ExpressDesign Wizard om automatisch een ontwerp te maken van een afbeelding of tekening. Gebruik clip-art of maak uw eigen afbeeldingen en tekeningen. Maak prachtige bordurmotieven met speciale kantfuncties. Maak extra ontwerpgebieden met de FreeHand™- functies. Versier uw borduurmotieven met uw eigen machinesteekmotieven. Probeer de schitterende speciale opvuleffecten zoals radiaal opvullen, Quiltstipple, echovormen, Chosshatch of opvullen met spiralen of vormen. Maak reliëf in gebieden met persoonlijke markeringen en gebruik variërende steekdichtheden voor prachtige schaduweffecten. Voeg automatische afhechtsteken, stop- en knipopdrachten toe.


Module Premier+ PhotoStitch

6D PhotoStitchBorduur automatisch unieke geborduurde portretten in kleur of monochroom van uw eigen foto's. Gebruik stap-voor-stap wizards om eenvoudig portretten te maken en bewerk de afbeelding verder als u dat wenst. Lijst de afbeelding automatisch in met uw keuze uit honderden omlijstingen, versieringen of machinemotiefsteken.

Haal uw afbeeldingen direct van Social media en site (Facebook, Instragram, Flickr of Twitter)

Haal uw afbeeldingen direct van social media en sites (Facebook®, Instagram®, Flickr®, Twitter®). - See more at: http://www.pfaff.com/nl-NL/Software/PREMIER-ULTRA#sthash.wclN0oDn.dpuf

Module Premier+ Sketch

6D sketchTeken uw eigen tekeningen toe met een standaard steek, drievoudige steek, cordonlijn of motieflijnen. Voeg uit de vrije hand accenten en structuur toe aan uw favoriete afbeeldingen. Versier bestaande borduurmotieven met extra steken. U kunt tekenen met uw favoriete machinesteken met de functie Motif Motion.


Module Premier+ Cross Stitcher

6D Cross SticherMaak uw eigen kruissteekontwerpen. Gebruik een afbeelding als sjabloon of laat de wizard het ontwerp automatisch voor u maken. Vul gebieden of tekst op met patronen of ontwerp uw eigen patronen en lettertypes.


Module Premier+ Family Tree

6D Family TreeMaak automatisch borduuroverzichten, quiltblokken en albumpagina's van uw eigen familiegeschiedenis. Gebruik de ExpressPortrait Wizards om automatisch geborduurde portretten te maken van een foto. Leg uw mooiste herinneringen aan uw favoriete personen, huisdieren, vakanties, voertuigen, enz. vast. Gebruik de Chart Wizard om een geborduurd overzicht van uw stamboom te maken, met PortraitStitch-borduurmotieven.


Module Premier+ Font Create

Maak uw eigen lettertypes en superborduurmotieven voor gebruik in het PREMIER+™ borduursysteem. Maak complexe lettertypes of verander lettertypes die met de PREMIER+™ QuickFont Wizard van TrueType® en OpenType® lettertypes van uw computer gemaakt zijn.


Module Explorer Plug-in

Uw borduurmotieven beheren is eenvoudiger dan ooit met de PREMIER+™ Explorer Plug-In. Bekijk borduurmotieven en motiefbestanden als kleine afbeeldingen, print ze daarna, converteer of verzend ze naar geselecteerde, aangesloten borduurmachines.


Module Premier+ Configure

6D ConfigureKies de display-instellingen voor uw borduursoftware. Gebruik Thread Manager (Garenbeheer) om nieuwe garenkleuren toe te voegen en uw favoriete garenassortimenten te kiezen. Gebruik Hoop Manager (Borduurringbeheer) om uw eigen machines en borduurringen te kiezen. Start Smart Update wanneer u wilt en registreer uw software.


Module Premier+ Thead Cache

Organiseer, kies uit uw eigen garenvoorraad en voeg nieuwe garens toe. Controleer uw garenvoorraad en maak een boodschappenlijstje voor uw mobiele telefoon, tablet of om uit te printen. Importeer nieuwe garens van een borduurmotief van een bevriende borduurster!