Zoek een product ....


10kortingLeokas Creative is jarig! U ontvangt tot en met zondag 31 mei 10% korting in onze webwinkel! (M.u.v. lopende acties, machines en cadeaubonnen)

Verkoopadvies gesprek: Vindt u het prettig om voor aanschaf van een machine, software of materiaal uitgebreid advies te krijgen? Dat is zeker mogelijk! We ontvangen u graag in ons atelier (op afspraak) of adviseren u telefonisch. Dit is gratis en geheel vrijblijvend.

Bekijk ook eens onze opruimingsartikelen met tot wel 50% korting.


Siser Sparkle - 003 Buttercup Yellow - 20 x 30 cm Mooi dunne soepele glitterfolie voor een mooie BlingBling-look... Product #: SK0003K Regular price: $2.60 $2.60

Sparkle - 003 Buttercup Yellow - 20 x 30 cm

Merk: Siser
Productcode: SK0003K

Prijs: € 2,60  € 2,34

Omschrijving

Per vel van 20 x 30 cm, bij bestellen van meer dan één, ontvangt u losse vellen van 20 x 30 cm

Mooi dunne soepele glitterende folie. Deze Siser Sparkle flexfilm is net zo dun als een standaard flexfolie maar dan met een opvallend glittereffect en kan ook heel goed gebruikt worden voor een stapelpatroon.

Let op! het textiel mag de eerste 24 uur na het persen niet gewassen of gedragen worden.

De Siser Sparkle folie is verkrijgbaar in 15 kleuren naast de 20 x 30 maat verkrijgbaar in de volgende formaten:Groot 30 x 50 cm Meter 50 cm x 1 m

Er zijn verschillende folies om op textiel te verwerken. Deze folies hebben echter allemaal één belangrijk ding gemeen. Het materiaal zit standaard op een kunststof (hittebestendige) drager. Deze drager zorgt ervoor dat er bij gedetailleerde patronen met losse onderdelen, alle onderdelen op de juiste positie blijven. Het is daarom dan ook heel belangrijk om niet door deze drager heen te snijden.

Aan de onderkant van de folie (matte kant) is een lijmlaag aangebracht die geactiveerd wordt bij verwarming.

Bij aanschaf van snijfolies ontvangt u bij Leokas Creative altijd een gebruikershandleiding!

Download hier de kleurenkaart voor een overzicht van alle kleuren verdeeld over de verschillende soorten snijfolies.