Zoek een product ....


10kortingVanwege de Corona uitbraak zijn de lessen in ons atelier geannuleerd, de webwinkel blijft wel geopend! Bestellingen gedaan tijdens onze verhuizing (10 t/m 15 april) worden op 16 april verstuurd, alles besteld t/m donderdag worden deze week nog verstuurd.
Verhuisactie 15% korting op alle snijfolies en 10% korting op de overige artikelen in onze webwinkel!
(Kortingen worden bij het product vermeld en in het winkelwagentje automatisch verrekend. m.u.v. Software, machines, cadeaubonnen en andere acties. Op kortingsartikelen geldt géén vaste klantenkorting.)

Bekijk ook eens onze opruimingsartikelen met 50% korting


Siser Siser EasyPatterns - Infinity Galaxy - 20 x 30 cm Flexfolie met leuke print... Product #: EPINFK Regular price: $2.70 $2.70

Siser EasyPatterns - Infinity Galaxy - 20 x 30 cm

Merk: Siser
Productcode: EPINFK

Prijs: € 2,70  € 2,30

Omschrijving

Per vel van 20 x 30 cm, bij bestellen van meer dan één, ontvangt u losse vellen van 20 x 30 cm

Flexfolie met leuke prints. De Siser EasyPatterns is verkrijgbaar in vijf voorbedrukte ontwerpen, welke lopen van rand tot rand.

Verkrijgbaar in 5 verschillende prints naast de 20 x 30 maat verkrijgbaar in de volgende formaten:Groot 30 x 50 cm Meter 30 cm x 1 m

Let op! Deze folie wordt anders verwerkt dan de standaard flexfolie. De folie is industrieel bedrukt. Dat betekent dat de goede kant van het materiaal aan de bovenkant zichtbaar is en niet tegen de drager zit. Dit maakt de overbrenging op stof dan ook anders: Plaats na het snijden strijkbare applicatiefolie (TTD special) over het materiaal en wrijf deze goed aan. Verwijder de drager en leg de matte kant op het textiel en het Applicatiefolie naar boven en pers of strijk vast. Pers 15 seconde op 150 graden.

Niet spiegelen bij het snijden! Het textiel mag de eerste 24 uur na het persen niet worden gewassen.

Bij aanschaf van snijfolies ontvangt u bij Leokas Creative altijd een gebruikershandleiding!

Download hier de kleurenkaart voor een overzicht van alle kleuren verdeeld over de verschillende soorten snijfolies.