Zoek een product ....


Komend weekend (22 en 23 feb) vindt u ons op de 3de Naai-Borduur-Plotter-Machines-Stoffen en Fournituren beurs in Zoersel (Handelslei 167, 2980 Sint Antonius - Zoersel). De entree is gratis
Beursacties (korting online en op de beurs):
50%
op de online lessen (voor 6 maanden), 25% op de SCAL (pro) software, 15% op snijfolies en pakketten, 10% op accessoires van o.a. Brother en Silhouette, diverse kortingen op machines. (Korting wordt bij het product vermeld en automatisch verrekend in het winkelwagentje. Op kortingsartikelen geldt géén vaste klantenkorting.)

Extra op de beurs (u komt toch ook?): Bij elke bestelling een gratis cadeautje uitzoeken en een folie sample pakketje (zolang de voorraad strekt).


Pincet ESD-15 Mooie fijne pincet voor het verwerken van kleine items. Maar ook erg handig bij het pellen van stick.. Product #: ESD-15 Regular price: $4.95 $4.95

Pincet ESD-15

Merk:
Productcode: ESD-15
Verzendmethode: Brievenbus pakket

Prijs: € 4,95  € 4,21

Omschrijving

Voor het fijne werk is het ook prettig om met precies gereedschap te werken. De prachtige pincetten van Vetus hebben een mooi fijn puntje en zullen goed van pas komen bij het pellen van sticker of strijkfolie, maar ook het plaatsen van kleine onderdelen op uw project.

De gebogen kop maakt de beweging voor de pols minder belastend en geeft u meer zicht op het werk.