Zoek een product ....


10kortingLeokas Creative is jarig! U ontvangt tot en met zondag 31 mei 10% korting in onze webwinkel! (M.u.v. lopende acties, machines en cadeaubonnen)

Verkoopadvies gesprek: Vindt u het prettig om voor aanschaf van een machine, software of materiaal uitgebreid advies te krijgen? Dat is zeker mogelijk! We ontvangen u graag in ons atelier (op afspraak) of adviseren u telefonisch. Dit is gratis en geheel vrijblijvend.

Bekijk ook eens onze opruimingsartikelen met tot wel 50% korting.


Soft silicone pad dik 33,5 x 50 cm zachte siliconen pad van 33,5 x 50 cm voor vlakke persen... Product #: EU-PJK5 Regular price: $36.50 $36.50

Soft silicone pad dik 33,5 x 50 cm

Merk:
Productcode: EU-PJK5

Prijs: € 36,50  € 32,85

Omschrijving

Zachte siliconen pad van 33,5 x 50 cm voor vlakke persen

Deze beschermende laag is geschikt voor alle vlakke persen en is gemaakt van siliconen met een hoogwaardige elasticiteit. Dit maakt de pad geschikt voor het persen van keramische tegels, glazen lijsten, fotokristallen voor sublimatiedruk, graniet en soortgelijke items, waarbij afdrukken wordt uitgevoerd via de vlakke pers.

Dankzij het gebruik van zachte siliconen, wordt de druk gelijkmatig verdeeld. Dit verminder de kans op het breken van het te persen project.