Zoek een product ....


Komend weekend (22 en 23 feb) vindt u ons op de 3de Naai-Borduur-Plotter-Machines-Stoffen en Fournituren beurs in Zoersel (Handelslei 167, 2980 Sint Antonius - Zoersel). De entree is gratis
Beursacties (korting online en op de beurs):
50%
op de online lessen (voor 6 maanden), 25% op de SCAL (pro) software, 15% op snijfolies en pakketten, 10% op accessoires van o.a. Brother en Silhouette, diverse kortingen op machines. (Korting wordt bij het product vermeld en automatisch verrekend in het winkelwagentje. Op kortingsartikelen geldt géén vaste klantenkorting.)

Extra op de beurs (u komt toch ook?): Bij elke bestelling een gratis cadeautje uitzoeken en een folie sample pakketje (zolang de voorraad strekt).


Stahls Glow in the dark (Cad-Color) flexfolie - 50 cm x 1 m Dunne flexfolie, licht op in het donker... Product #: CCSGLOW Regular price: $19.80 $19.80

Glow in the dark (Cad-Color) flexfolie - 50 cm x 1 m

Merk: Stahls
Productcode: CCSGLOW

Prijs: € 19,80  € 16,83

Omschrijving

Deze folie geeft licht in het donker. Fantastisch effect om mee te spelen in patronen. Leuk voor kinderen (denk bijvoorbeeld aan een maan of sterretjes op een pyjama, maar ook zeker voor projecten voor volwassenen.

Verkrijgbaar in 3 maten (20 x 30 cm, 30 x 50 cm en 50 cm x 1 m).

Let op! Deze folie wordt anders verwerkt dan de standaard flexfolie. De folie is ontwikkeld om industrieel te bedrukken. Dat betekent dat de goede kant van het materiaal aan de bovenkant zichtbaar is en niet tegen de drager zit. Dit maakt de overbrenging op stof dan ook anders: Plaats na het snijden strijkbare applicatiefolie (TTD special) over het materiaal en wrijf deze goed aan. Verwijder de drager en leg de matte kant op het textiel en het Applicatiefolie naar boven en pers of strijk vast.

Niet spiegelen bij het snijden!

Bij aanschaf van snijfolies ontvangt u bij Leokas Creative altijd een gebruikershandleiding!

Download hier de kleurenkaart voor een overzicht van alle kleuren verdeeld over de verschillende soorten snijfolies.