Zoek een product ....


10% kortingactie10strijk in onze webwinkel! Kortingen worden bij het product vermeld en in het winkelwagentje automatisch verrekend. m.u.v. Software, machines, cadeaubonnen en andere acties. Op kortingsartikelen geldt géén vaste klantenkorting.

Bekijk ook eens onze opruimingsartikelen met tot wel 50% korting.

Verkoopadvies gesprek: Vindt u het prettig om voor aanschaf van een machine, software of materiaal uitgebreid advies te krijgen? Dat is zeker mogelijk! We ontvangen u graag in ons atelier (op afspraak) of adviseren u telefonisch. Dit is gratis en geheel vrijblijvend.


STAHLS' Glow in the dark (Cad-Color) flexfolie - 30 x 50 cm Dunne printbare licht groene flexfolie, licht op in het donker... Product #: CCSGLOWG Regular price: $6.60 $6.60

Glow in the dark (Cad-Color) flexfolie - 30 x 50 cm

Merk: STAHLS'
Productcode: CCSGLOWG

Prijs: €6,60  €5,94

Omschrijving

Per vel van 30 x 50 cm, bij bestellen van meer dan één, ontvangt u losse vellen van 30 x 50 cm

Deze printbare licht groene folie geeft licht in het donker. Fantastisch effect om mee te spelen in patronen. Leuk voor kinderen (denk bijvoorbeeld aan een maan of sterretjes op een pyjama, maar ook zeker voor projecten voor volwassenen.

Verkrijgbaar in 3 maten (20 x 30 cm, 30 x 50 cm en 50 cm x 1 m).

Let op! Deze folie wordt anders verwerkt dan de standaard flexfolie. De folie is ontwikkeld om industrieel te bedrukken. Dat betekent dat de goede kant van het materiaal aan de bovenkant zichtbaar is en niet tegen de drager zit. Dit maakt de overbrenging op stof dan ook anders: Plaats na het snijden strijkbare applicatiefolie (TTD special) over het materiaal en wrijf deze goed aan. Verwijder de drager en leg de matte kant op het textiel en het Applicatiefolie naar boven en pers of strijk vast.

Niet spiegelen bij het snijden!

Bij aanschaf van snijfolies ontvangt u bij Leokas Creative altijd een gebruikershandleiding!

Download hier de kleurenkaart voor een overzicht van alle kleuren verdeeld over de verschillende soorten snijfolies.