Zoek een product ....


Textiel actie15% textielkorting 15% korting op alle blanco textiel in onze webwinkel - Verlengde actie! Korting wordt bij het product vermeld en in het winkelwagentje automatisch verrekend. Op kortingsartikelen geldt géén vaste klantenkorting.

Bekijk ook eens onze opruimingsartikelen met tot wel 50% korting.


STAHLS' Glow in the dark (Cad-Color) flexfolie - 20 x 30 cm Dunne printbare licht groene flexfolie, licht op in het donker... Product #: CCSGLOWK Regular price: $3.30 $3.30

Glow in the dark (Cad-Color) flexfolie - 20 x 30 cm

Merk: STAHLS'
Productcode: CCSGLOWK

Prijs: €3,30

Omschrijving

Per vel van 20 x 30 cm, bij bestellen van meer dan één, ontvangt u losse vellen van 20 x 30 cm

Deze printbare licht groene folie geeft licht in het donker. Fantastisch effect om mee te spelen in patronen. Leuk voor kinderen (denk bijvoorbeeld aan een maan of sterretjes op een pyjama, maar ook zeker voor projecten voor volwassenen.

Verkrijgbaar in 3 maten (20 x 30 cm, 30 x 50 cm en 50 cm x 1 m).

Let op! Deze folie wordt anders verwerkt dan de standaard flexfolie. De folie is ontwikkeld om industrieel te bedrukken. Dat betekent dat de goede kant van het materiaal aan de bovenkant zichtbaar is en niet tegen de drager zit. Dit maakt de overbrenging op stof dan ook anders: Plaats na het snijden strijkbare applicatiefolie (TTD special) over het materiaal en wrijf deze goed aan. Verwijder de drager en leg de matte kant op het textiel en het Applicatiefolie naar boven en pers of strijk vast.

Niet spiegelen bij het snijden!

Bij aanschaf van snijfolies ontvangt u bij Leokas Creative altijd een gebruikershandleiding!

Download hier de kleurenkaart voor een overzicht van alle kleuren verdeeld over de verschillende soorten snijfolies.