Zoek een product ....


Komend weekend (22 en 23 feb) vindt u ons op de 3de Naai-Borduur-Plotter-Machines-Stoffen en Fournituren beurs in Zoersel (Handelslei 167, 2980 Sint Antonius - Zoersel). De entree is gratis
Beursacties (korting online en op de beurs):
50%
op de online lessen (voor 6 maanden), 25% op de SCAL (pro) software, 15% op snijfolies en pakketten, 10% op accessoires van o.a. Brother en Silhouette, diverse kortingen op machines. (Korting wordt bij het product vermeld en automatisch verrekend in het winkelwagentje. Op kortingsartikelen geldt géén vaste klantenkorting.)

Extra op de beurs (u komt toch ook?): Bij elke bestelling een gratis cadeautje uitzoeken en een folie sample pakketje (zolang de voorraad strekt).


Leokas Creative Materialen documentatiegids (met stalen) Uitgebreide materialen documentatie met stalen.. Product #: Mgids Regular price: $9.95 $9.95

Materialen documentatiegids (met stalen)

Merk: Leokas Creative
Productcode: Mgids

Prijs: € 9,95  € 8,96

Omschrijving

In onze uitgebreide materialen documentatie vindt u uitgebreide uitleg over het gebruik van materialen, maar ook informatie over de manier van verwerken. Moet er wel of niet gespiegeld worden, welke lagen worden gesneden en wat is de goede kant van het materiaal.

Daarnaast vindt u van alle materialen ook meer dan 25 stalen in de deze materialengids van 20 pagina's.