Zoek een product ....


Verkoopadvies gesprek: Vindt u het prettig om voor aanschaf van een machine, software of materiaal uitgebreid advies te krijgen? Dat is zeker mogelijk! We ontvangen u graag in ons atelier (op afspraak) of adviseren u telefonisch. Dit is gratis en geheel vrijblijvend.

Bekijk ook eens onze opruimingsartikelen met tot wel 50% korting.

!! Helaas ondervinden een klein aantal klanten problemen met het bestelproces. Mocht u problemen ondervinden, kies in het bestelproces voor 'afrekenen zonder account'. Onze exuses voor het ongemak, we werken hard aan een oplossing hiervoor.


Silhouette Fabric Ink (Textielverf) - UV Light Sensative - magenta Met Fabric Ink maakt u zelf bedrukkingen op kleding. Snij een sjabloon uit Stencil Vinyl, breng de i.. Product #: S.INK-UV-MAG Regular price: $7.50 $7.50

Fabric Ink (Textielverf) - UV Light Sensative - magenta

Merk: Silhouette
Productcode: S.INK-UV-MAG

Prijs: € 7,50  € 6,75

Omschrijving

Met Fabric Ink maakt u zelf bedrukkingen op kleding. Snij een sjabloon uit Stencil Vinyl, breng de inkt/verf aan en strijk het om te fixeren. Het leuke van de UV verf? De kleur wijzigt onder invloed van Uv-licht. Maak daarmee zelf de mooiste bedrukkingen! Maak daarmee zelf de mooiste bedrukkingen!

Fabric Ink is een langzaam drogende inkt, hierdoor hecht het beter aan de stof en wordt breken en loskomen na het drogen voorkomen. De opgedroogde verf voelt zacht aan, wat komt overeen met de stof. Dit toont een mooi nieuw ontwerp met de originele structuur van de stof.

Als de verf opgedroogd is, is deze permanent en niet meer uitwasbaar.

Een verpakking is genoeg voor 5 tot 10 projecten, afhankelijk van het formaat van het project. De verschillende kleuren kunnen gemengd worden om een nieuwe kleur te creëren.