Zoek een product ....


10% kortingactie10strijk in onze webwinkel! Kortingen worden bij het product vermeld en in het winkelwagentje automatisch verrekend. m.u.v. Software, machines, cadeaubonnen en andere acties. Op kortingsartikelen geldt géén vaste klantenkorting.

Bekijk ook eens onze opruimingsartikelen met tot wel 50% korting.

Verkoopadvies gesprek: Vindt u het prettig om voor aanschaf van een machine, software of materiaal uitgebreid advies te krijgen? Dat is zeker mogelijk! We ontvangen u graag in ons atelier (op afspraak) of adviseren u telefonisch. Dit is gratis en geheel vrijblijvend.


Siser SISER textured paper kit (5x 20 x 30) Met deze set van 5 verschillende inlegstructuren, kunt u een stuctuurwerkje aanbrengen in de Brickfo.. Product #: STP Regular price: $12.95 $12.95

SISER textured paper kit (5x 20 x 30)

Merk: Siser
Productcode: STP

Prijs: €12,95  €9,07

Omschrijving

Met deze set van 5 verschillende inlegstructuren (20 x 30 cm), kunt u een stuctuurwerkje aanbrengen in de Brickfolie. De bladen zijn herbruikbaar en bevatten de structuren: Leer, Diamant, Mesh, Pixels en Stripes.

Verwerk de Brick folie zoals gebruikelijk. Na verwijderen van de drager, wordt het structuur vel met de structuurkant op de goede kant van de Brick geplaatst. Pers op 155 graden voor 10 seconde onder hoge druk. Verwijder de structuurvellen warm.

Met deze set van 5 verschillende inlegstructuren, kunt u een stuctuurwerkje aanbrengen in de Brickfolie.

Download hier de kleurenkaart voor een overzicht van alle kleuren verdeeld over de verschillende soorten snijfolies.