Zoek een product ....


Komend weekend (22 en 23 feb) vindt u ons op de 3de Naai-Borduur-Plotter-Machines-Stoffen en Fournituren beurs in Zoersel (Handelslei 167, 2980 Sint Antonius - Zoersel). De entree is gratis
Beursacties (korting online en op de beurs):
50%
op de online lessen (voor 6 maanden), 25% op de SCAL (pro) software, 15% op snijfolies en pakketten, 10% op accessoires van o.a. Brother en Silhouette, diverse kortingen op machines. (Korting wordt bij het product vermeld en automatisch verrekend in het winkelwagentje. Op kortingsartikelen geldt géén vaste klantenkorting.)

Extra op de beurs (u komt toch ook?): Bij elke bestelling een gratis cadeautje uitzoeken en een folie sample pakketje (zolang de voorraad strekt).


Siser SISER textured paper kit (5x 20 x 30) Met deze set van 5 verschillende inlegstructuren, kunt u een stuctuurwerkje aanbrengen in de Brickfo.. Product #: STP Regular price: $9.50 $9.50

SISER textured paper kit (5x 20 x 30)

Merk: Siser
Productcode: STP

Prijs: € 9,50  € 8,55

Omschrijving

Met deze set van 5 verschillende inlegstructuren (20 x 30 cm), kunt u een stuctuurwerkje aanbrengen in de Brickfolie. De bladen zijn herbruikbaar en bevatten de structuren: Leer, Diamant, Mesh, Pixels en Stripes.

Verwerk de Brick folie zoals gebruikelijk. Na verwijderen van de drager, wordt het structuur vel met de structuurkant op de goede kant van de Brick geplaatst. Pers op 155 graden voor 10 seconde onder hoge druk. Verwijder de structuurvellen warm.

Met deze set van 5 verschillende inlegstructuren, kunt u een stuctuurwerkje aanbrengen in de Brickfolie.

Download hier de kleurenkaart voor een overzicht van alle kleuren verdeeld over de verschillende soorten snijfolies.