Zoek een product ....


VAKANTIE! We zijn de hele vakantie geopend, maar vragen u van 20 juli tot en met 11 augustus een iets langere levertijd te respecteren (aantal dagen i.p.v. van directe verzending). Om u tegemoet te komen ontvangt u 10% korting in onze webwinkel in deze periode! (Korting wordt bij het product vermeld en automatisch verrekend in het winkelwagentje, m.u.v. Software, machines, cadeaubonnen en andere acties)

Bekijk ook eens onze opruimingsartikelen met 50% korting


Siser Pakket 24 kleuren - Flockfolie - 20 x 30 cm Pakket van 24 kleuren. Wat dikkere, maar luchtige folie met een aaibaar uiterlijk, een velvet-look... Product #: FS-P24K Regular price: $62.45 $62.45

Pakket 24 kleuren - Flockfolie - 20 x 30 cm

Merk: Siser
Productcode: FS-P24K

Prijs: € 62,45  € 56,21

Omschrijving

Pakket met 24 verschillende kleuren in de aangegeven maat.

Per vel van 20 x 30 cm, bij bestellen van meer dan één, ontvangt u losse vellen van 20 x 30 cm

De flockfolie is een wat dikkere, maar luchtige folie met een aaibaar uiterlijk, een velvet-look. De flockfolie bedekt 100% de kleur en structuur van de ondergrond.

Ondanks de dikte kan het materiaal prima gebruikt worden voor kleine details. Flockfolie kan goed gestapeld worden op flexfolie, maar er kan geen laag op de Flock geplakt worden.

Er zijn verschillende folies om op textiel te verwerken. Deze folies hebben echter allemaal één belangrijk ding gemeen. Het materiaal zit standaard op een kunststof (hittebestendige) drager. Deze drager zorgt ervoor dat er bij gedetailleerde patronen met losse onderdelen, alle onderdelen op de juiste positie blijven. Het is daarom dan ook heel belangrijk om niet door deze drager heen te snijden.

SISER Stripflock (Fluorkleuren zijn van siser') is naast de 20 x 30 maat verkrijgbaar in de volgende formaten:Groot 30 x 50 cm Meter 50 cm x 1 m

Aan de onderkant van de folie (matte kant) is een lijmlaag aangebracht die geactiveerd wordt bij verwarming.

Bij aanschaf van snijfolies ontvangt u bij Leokas Creative altijd een gebruikershandleiding!

Download hier de kleurenkaart voor een overzicht van alle kleuren verdeeld over de verschillende soorten snijfolies.