Zoek een product ....


Textiel actie15% textielkorting 15% korting op alle blanco textiel in onze webwinkel - Verlengde actie! Korting wordt bij het product vermeld en in het winkelwagentje automatisch verrekend. Op kortingsartikelen geldt géén vaste klantenkorting.

Bekijk ook eens onze opruimingsartikelen met tot wel 50% korting.


We bieden u een groot aanbod blanco textiel van hoge kwaliteit om zeft te bedrukken, sublimeren of borduren. Voor blanco textiel geldt een levertijd van ca. 3 werkdagen. Bevat uw bestelling ook andere artikelen, wordt de hele bestelling in één keer geleverd. Controleer goed de maten en kleuren aan de hand van de maattabellen per kledingstuk.


Overige Mondmasker- Mint Bedrukbare mondmaskers voor persoonlijk (niet medisch) gebruik... Product #: T.10925 Regular price: $3.95 $3.95

Mondmasker- Mint

Merk: Overige
Productcode: T.10925

Prijs: €3,95  €3,16

Beschikbare opties

* Kies uw kleur:

Omschrijving

Omdat het mondmaskers een onderdeel van het dagelijks leven gaat worden, zien we de vraag ontstaan naar een mondmasker dat niet alleen verspreiding van het virus verminderd maar er ook leuk uitziet! Vanaf 1 juni 2020 is het verplicht om in het OV een mondmaskers te dragen. Ook overwegen veel scholen om de mondmaskers in te voeren om het risico op verspreiding te verkleinen. Dit betekend dat de enorme vraag naar mondmaskers nog groter wordt dan dat deze al is. Dubbele laag licht rekbaar materiaal (vergelijkbaar met een dikke kous), waardoor het goed aanpast aan de vorm van het gezicht en comfortable aanvoelt. tussende lagen kan een filter (tissue, stofzuigerzak oid) geplaatst worden.

Deze mondmaskers kunt u zelf personaliseren met sublimatie (m.u.v. de zwarte mondmaskers) of flexfolie.
Eigenschappen mondmaskers:
- Plek voor eventuele filter
- Tot 90 graden wasbaar
- Tot 180 graden bedrukbaar
- Gemaakt van 250 g/m2 Polyamide

Let op! Onze mondmaskers zijn niet geschikt voor medische doeleinden omdat deze geen CE-keurmerk hebben. Ze bieden daarom ook niet dezelfde bescherming als medische mondmaskers. We raden aan om deze mondmaskers alleen voor persoonlijke doeleinden te gebruiken, bijvoorbeeld tijdens het reizen met OV, het boodschappen doen of in ruimtes waar de 1,5 meter afstand niet altijd haalbaar is.

Download de bedrukkingwerktekening als handige mal.