Zoek een product ....

Wist u dat we ook (online)lessen voor de Borduursoftware en snijplotters geven?  Bekijk Leokas Instructiefilms voor online lessen en Lessen en Workshops voor lessen in ons atelier.


10% kortingactie10strijk in onze webwinkel! Kortingen worden bij het product vermeld en in het winkelwagentje automatisch verrekend. m.u.v. Software, machines, cadeaubonnen en andere acties. Op kortingsartikelen geldt géén vaste klantenkorting.
Bekijk ook eens onze opruimingsartikelen met tot wel 50% korting.


Soft silicone pad dik 33,5 x 50 cm zachte siliconen pad van 33,5 x 50 cm voor vlakke persen... Product #: BS.PJK5 Regular price: $36.20 $36.20

Soft silicone pad dik 33,5 x 50 cm

Merk:
Productcode: BS.PJK5

Prijs: €36,20  €32,58

- +

Omschrijving

Zachte siliconen pad van 33,5 x 50 cm voor vlakke persen

Deze beschermende laag is geschikt voor alle vlakke persen en is gemaakt van siliconen met een hoogwaardige elasticiteit. Dit maakt de pad geschikt voor het persen van keramische tegels, glazen lijsten, fotokristallen voor sublimatiedruk, graniet en soortgelijke items, waarbij afdrukken wordt uitgevoerd via de vlakke pers.

Dankzij het gebruik van zachte siliconen, wordt de druk gelijkmatig verdeeld. Dit verminder de kans op het breken van het te persen project.