Zoek een product ....

Wist u dat we ook (online)lessen voor de Borduursoftware en snijplotters geven?  Bekijk Leokas Instructiefilms voor online lessen en Lessen en Workshops voor lessen in ons atelier.


10% kortingactie10strijk in onze webwinkel! Kortingen worden bij het product vermeld en in het winkelwagentje automatisch verrekend. m.u.v. Software, machines, cadeaubonnen en andere acties. Op kortingsartikelen geldt géén vaste klantenkorting.
Bekijk ook eens onze opruimingsartikelen met tot wel 50% korting.


Cricut Deep-Point Blade with Housing (diepsnijmes) - Cricut Diepsnijmes voor het snijden tot 1,5 mm dik en stevig materiaal... Product #: C.2002293 Regular price: $33.25 $33.25

Deep-Point Blade with Housing (diepsnijmes) - Cricut

Merk: Cricut
Productcode: C.2002293

Prijs: €33,25  €29,93

- +

Omschrijving

De Cricut Deep-Point Blade met houder maakt het gemakkelijk om nog meer soorten materialen te snijden voor uw projecten.

Het Deep-Point mes heeft een schuinere snijhoek (60 graden t.o.v. 45 graden) en is van harder en duurzamer staal.

Gebruik dit met uw Cricut maker of Explore machine om bijvoorbeeld gepersonaliseerde wandkalenders van spaanplaat te maken, rubber vellen te snijden om uw eigen stempels te snijden of om magneten op maat te snijden. Met het Deep-Point blade kunt u de meeste materialen tot een dikte van 1,5 mm snijden, inclusief posterboard, zwaar karton en meer snijden.

Dit Diepsnijmes wordt aanbevolen voor:
- Magneet
- Spaanplaat
- Stempelmateriaal
- Dik karton
- Verstevigd vilt
- Foam vellen
- Karton

Verpakking bevat
- Cricut Deep-Point-behuizing
- Cricut Deep-Point Blade

Voor gebruik met Cricut Maker en Explore snijmachines (inclusief de Explore, Explore One, Explore Air en Explore Air 2.)