Zoek een product ....

Wist u dat we ook (online)lessen voor de Borduursoftware en snijplotters geven?  Bekijk Leokas Instructiefilms voor online lessen en Lessen en Workshops voor lessen in ons atelier.


10% kortingactie10strijk in onze webwinkel! Kortingen worden bij het product vermeld en in het winkelwagentje automatisch verrekend. m.u.v. Software, machines, cadeaubonnen en andere acties. Op kortingsartikelen geldt géén vaste klantenkorting.
Bekijk ook eens onze opruimingsartikelen met tot wel 50% korting.


Cricut Premium Fine-Point Blade with Housing (extra slijtvast) - Cricut Extra sterk mes voor het precieze snijwerk... Product #: C.2004225 Regular price: $35.60 $35.60

Premium Fine-Point Blade with Housing (extra slijtvast) - Cricut

Merk: Cricut
Productcode: C.2004225

Prijs: €35,60  €32,04

- +

Omschrijving

Blijf scherp en creatief met het Premium Fine-Point mes! Met dit mes kunt u langdurig nauwkeurig snijden, dus u bent altijd klaar voor indrukwekkende projecten. Dit veelzijdige mes is gemaakt van Duits hardmetaal en speciaal ontworpen om de meest ingewikkelde sneden te maken met uw Cricut-machines. Het is bestand tegen slijtage en breuken en gemaakt om de meeste lichte tot middelzware materialen prachtig te snijden, inclusief karton, snijfolies, posterboard en meer. Voor resultaten waar u altijd van zult houden, vervangt u Premium Fine-Point-mesjes wanneer dat nodig is.

Voor gebruik met de machines Cricut Maker, Explore, Explore One, Explore Air en Explore Air 2. Te gebruiken met gouden Premium Fine-Point-behuizing of zilveren Fine-Point-behuizing.