Zoek een product ....

Wist u dat we ook (online)lessen voor de Borduursoftware en snijplotters geven?  Bekijk Leokas Instructiefilms voor online lessen en Lessen en Workshops voor lessen in ons atelier.


10% kortingactie10strijk in onze webwinkel! Kortingen worden bij het product vermeld en in het winkelwagentje automatisch verrekend. m.u.v. Software, machines, cadeaubonnen en andere acties. Op kortingsartikelen geldt géén vaste klantenkorting.
Bekijk ook eens onze opruimingsartikelen met tot wel 50% korting.


Cricut Bonded Fabric Blade with Housing - Cricut Speciaal snijmes voor het snijden van stoffen... Product #: C.2004227 Regular price: $35.60 $35.60

Bonded Fabric Blade with Housing - Cricut

Merk: Cricut
Productcode: C.2004227

Prijs: €35,60  €32,04

- +

Omschrijving

Het Bonded-Fabric mes met houder blijft langer scherp en wordt gebruikt voor geweven stof en stof een aangebrachte folie.

Dit mes is gemaakt van eersteklas Duits hardmetaal en speciaal ontworpen om ingewikkelde sneden te maken met uw Cricut Maker-machine. Creëer prachtige projecten, inclusief echt persoonlijke applicatie en naai projecten voor een geheel nieuwe kijk op het naaien en werken met stoffen in handwerken. Voor blijvend mooie resultaten, vervangt u het mesjes wanneer dat nodig is.

het Bonded-Fabric mes kan gebruikt worden op de Maker, Explore, Explore One, Explore Air en Explore Air 2.