Zoek een product ....

Wist u dat we ook (online)lessen voor de Borduursoftware en snijplotters geven?  Bekijk Leokas Instructiefilms voor online lessen en Lessen en Workshops voor lessen in ons atelier.


10% kortingactie10strijk in onze webwinkel! Kortingen worden bij het product vermeld en in het winkelwagentje automatisch verrekend. m.u.v. Software, machines, cadeaubonnen en andere acties. Op kortingsartikelen geldt géén vaste klantenkorting.
Bekijk ook eens onze opruimingsartikelen met tot wel 50% korting.


STAHLS' Flex Effect (Holografisch) - Aqua - 20 x 30 cm Dunne opstrijkbare folie met effect kleur voor op textiel... Product #: CCE011K Regular price: $1.35 $1.35

Flex Effect (Holografisch) - Aqua - 20 x 30 cm

Merk: STAHLS'
Productcode: CCE011K

Prijs: €1,35  €1,22

- +

Omschrijving

Per vel van 20 x 30 cm, bij bestellen van meer dan één, ontvangt u losse vellen van 20 x 30 cm

Deze dunne folie wordt gebruikt om decoratie aan te brengen op textiel. Omdat deze zo dun is, is bijna niet zichtbaar dat het om een extra laag gaat.

Flexfolie effect kan het best gebruikt worden op 100% katoen, 100% polyester of een mengeling van deze materialen.

De Flex effect folie is verkrijgbaar in 20 kleuren naast de 20 x 30 maat verkrijgbaar in de volgende formaten:Groot 30 x 50 cm Meter 50 cm x 1 m

Deze folie is speciaal ontworpen voor de mode-industrie. De folie is iets dikker dan de standaard flexfolie en heeft een plakkende drager. Het kan heel goed als een alternatief voor rhinestone steentjes gebruikt worden. Door de sparkle-look geeft dit ook glittering, maar het is minder kwetsbaar. Wel heeft het minder 3D uitstraling.

Er zijn verschillende folies om op textiel te verwerken. Deze folies hebben echter allemaal één belangrijk ding gemeen. Het materiaal zit standaard op een kunststof (hittebestendige) drager. Deze drager zorgt ervoor dat er bij gedetailleerde patronen met losse onderdelen, alle onderdelen op de juiste positie blijven. Het is daarom dan ook heel belangrijk om niet door deze drager heen te snijden.

Aan de onderkant van de folie (matte kant) is een lijmlaag aangebracht die geactiveerd wordt bij verwarming.

Bij aanschaf van snijfolies ontvangt u bij Leokas Creative altijd een gebruikershandleiding!

Download hier de kleurenkaart voor een overzicht van alle kleuren verdeeld over de verschillende soorten snijfolies.