Zoek een product ....


Bekijk ook eens onze opruimingsartikelen met 50% korting


Siser Siser P.S. Flex 019 Schoolbord - 20 x 30 cm Blackboard (schoolbord) flex kan met krijt beschreven worden na opstrijken... Product #: BB0019K Regular price: $1.75 $1.75

Siser P.S. Flex 019 Schoolbord - 20 x 30 cm

Merk: Siser
Productcode: BB0019K

Prijs: € 1,75

Omschrijving

per vel van 20 x 30 cm, bij bestellen van meer dan één, ontvangt u losse vellen van 20 x 30 cm

Blackboard van Siser, speciaal ontworpen voor alle crafters, heeft de unieke eigenschap dat je na het persen op textiel er op kan schrijven met krijtjes!

SISER Blackboard is alleen verkrijgbaar in zwart en naast de 20 x 30 maat verkrijgbaar in de volgende formaten:Groot 30 x 50 cm Meter 50 cm x 1 m

Makkelijk te snijden op de snijplotters en te pellen. Persen kan op 135 graden voor 15 seconden. De drager warm verwijderen. Bruikbaar op zowel katoen, polyester (en mix van katoen en polyester), sportkleding en spandex.

Er zijn verschillende folies om op textiel te verwerken. Deze folies hebben echter allemaal één belangrijk ding gemeen. Het materiaal zit standaard op een kunststof (hittebestendige) drager. Deze drager zorgt ervoor dat er bij gedetailleerde patronen met losse onderdelen, alle onderdelen op de juiste positie blijven. Het is daarom dan ook heel belangrijk om niet door deze drager heen te snijden.

Aan de onderkant van de folie (matte kant) is een lijmlaag aangebracht die geactiveerd wordt bij verwarming.

Bij aanschaf van snijfolies ontvangt u bij Leokas Creative altijd een gebruikershandleiding!

Download hier de kleurenkaart voor een overzicht van alle kleuren verdeeld over de verschillende soorten snijfolies.