Zoek een product ....


VAKANTIE! We zijn de hele vakantie geopend, maar vragen u van 20 juli tot en met 11 augustus een iets langere levertijd te respecteren (aantal dagen i.p.v. van directe verzending). Om u tegemoet te komen ontvangt u 10% korting in onze webwinkel in deze periode! (Korting wordt bij het product vermeld en automatisch verrekend in het winkelwagentje, m.u.v. Software, machines, cadeaubonnen en andere acties)

Bekijk ook eens onze opruimingsartikelen met 50% korting


Chemica DuoFlex - 4410 White/Green - 20 x 30 cm Dubbelkleurige flex. De tweede kleur komt als een randje onder de basiskleur uit... Product #: CH.4410K Regular price: $4.50 $4.50

DuoFlex - 4410 White/Green - 20 x 30 cm

Merk: Chemica
Productcode: CH.4410K

Prijs: € 4,50  € 4,05

Omschrijving

Per vel van 20 x 30 cm, bij bestellen van meer dan één, ontvangt u losse vellen van 20 x 30 cm

Deze soepele dubbelkleurige flex is gelijk aan de dikte van 2 vellen flexfolie. Door het strijk komt de onderlaag net iets onder de basis laag uit, wat het ontwerp een gekleurde rand geeft. Deze folie is dan ook het mooist bij een patroon met veel open onderdelen.

Verkrijgbaar in 4 kleurcombinaties en in 3 verschillende formaten (20 x 30 cm, 30 x 50 cm en 50 cm x 1 m). Deze folie kan niet gestapeld gebruikt worden.

Verwerkt de folie als andere folies: gespiegeld snijden en de drager in tact laten. Persen op de drager (liefst met coversheet ertussen. Eventueel nog nastrijken aan de binnenkant van het kledingstuk.

Er zijn verschillende folies om op textiel te verwerken. Deze folies hebben echter allemaal één belangrijk ding gemeen. Het materiaal zit standaard op een kunststof (hittebestendige) drager. Deze drager zorgt ervoor dat er bij gedetailleerde patronen met losse onderdelen, alle onderdelen op de juiste positie blijven. Het is daarom dan ook heel belangrijk om niet door deze drager heen te snijden.

Aan de onderkant van de folie (matte kant) is een lijmlaag aangebracht die geactiveerd wordt bij verwarming.

Download hier de gebruiksaanwijzing voor het gebruik van flexfolie.