Zoek een product ....


Bekijk ook eens onze opruimingsartikelen met 50% korting


Leokas Creative Tafelschikking met wisseling per gang Gratis Patroon - Leokas Creative. Leuke tafelschikkingskaartjes met wisseling van plaats per gang!.. Product #: DP0062 Regular price: $0.00 $0.00

Tafelschikking met wisseling per gang

Merk: Leokas Creative
Productcode: DP0062

Prijs: € 0,00

Omschrijving

Gratis Patroon - Leokas Creative. Leuke tafelschikkingskaartjes met wisseling van plaats per gang!

Om wat extra variatie te brengen aan uw mooi gedekte kersttafel, is het leuk om tafelschikkingskaartjes te gebruiken. De ontworpen kaartjes van Leokas Creative hebben een leuke lay-out en zorgen voor een wisseling in de tafelschikking per gang.

De kaartjes worden gemaakt met de snij- en tekenfunctie. De plaatjes boven de gangen zijn gesneden uit krasfolie (Scratch-off is beschikbaar in goud en zilver). Voor het opplakken van de deze krasfolie vult u de namen in bij de juiste gang. Voor aanvang van de nieuwe gang, wordt het vakje weggekrast en kan de wisseling beginnen!

Al onze patronen zijn voor zowel Brother (.fcm) als Silhouette (.studio3) geschikt. Bekijk nu ons volledige aanbod van gratis patronen.

Toegevoegd december 2018

De patronen zijn gratis en kunnen via de bestelknop worden aangeschaft. Na de aanschaf kunt u het patroon gratis downloaden bij het menu Uw Account aan de rechterkant op de pagina. U vindt de patronen dan bij downloads onder webwinkel.

Bij het downloaden van het patroon, wordt een zip bestand opgeslagen. Hierin vindt u een snijbestand van brother (.FCM) en Silhouette (.studio3).Veel plezier van de patronen!

Wist u dat onze patronen ook commercieel gebruikt mogen worden!