Zoek een product ....

Wist u dat we ook (online)lessen voor de Borduursoftware en snijplotters geven?  Bekijk Leokas Instructiefilms voor online lessen en Lessen en Workshops voor lessen in ons atelier.


10% kortingactie10strijk in onze webwinkel! Kortingen worden bij het product vermeld en in het winkelwagentje automatisch verrekend. m.u.v. Software, machines, cadeaubonnen en andere acties. Op kortingsartikelen geldt géén vaste klantenkorting.
Bekijk ook eens onze opruimingsartikelen met tot wel 50% korting.


Leokas Creative Think Outside the Box - Spel Gratis Snijpatroon en sublimatie afbeelding - Leokas Creative. Think Outside the Box - Spel.. Product #: DP0095 Regular price: $0.00 $0.00

Think Outside the Box - Spel

Merk: Leokas Creative
Productcode: DP0095
Verzendmethode: Download product (geen verzendkosten)

Prijs: €0,00

- +

Omschrijving

Gratis Snijpatroon en sublimatie afbeelding - Leokas Creative. Think Outside the Box - Spel.

Out of the box denken ofwel Think outside the box is iets wat creative mensen heel graag doen!

Het patroon kan uit een strijk of stickerfolie gesneden worden. Maar op een kaart of label met tekenopvulling is ook erg leuk!

Dit patroon bevat ook afbeeldingen in diverse kleuren van hoge kwaliteit voor sublimatie!

Al onze patronen zijn voor zowel Brother (.fcm) als Silhouette (.studio3) geschikt. Bekijk nu ons volledige aanbod van gratis patronen.

Toegevoegd juli 2020.

De patronen zijn gratis en kunnen via de bestelknop worden aangeschaft. Na de aanschaf kunt u het patroon gratis downloaden bij het menu Uw Account aan de rechterkant op de pagina. U vindt de patronen dan bij downloads onder webwinkel.

Bij het downloaden van het patroon, wordt een zip bestand opgeslagen. Hierin vindt u een snijbestand van brother (.FCM) en Silhouette (.studio3).Veel plezier van de patronen!