Zoek een product ....


Verkoopadvies gesprek: Vindt u het prettig om voor aanschaf van een machine, software of materiaal uitgebreid advies te krijgen? Dat is zeker mogelijk! We ontvangen u graag in ons atelier (op afspraak) of adviseren u telefonisch. Dit is gratis en geheel vrijblijvend.

Bekijk ook eens onze opruimingsartikelen met tot wel 50% korting.

!! Helaas ondervinden een klein aantal klanten problemen met het bestelproces. Mocht u problemen ondervinden, kies in het bestelproces voor 'afrekenen zonder account'. Onze exuses voor het ongemak, we werken hard aan een oplossing hiervoor.


Leokas Creative Think Outside the Box Gratis Snijpatroon en sublimatie afbeelding - Leokas Creative. Think Outside the Box.. Product #: DP0096 Regular price: $0.00 $0.00

Think Outside the Box

Merk: Leokas Creative
Productcode: DP0096
Verzendmethode: Download product (geen verzendkosten)

Prijs: € 0,00

Omschrijving

Gratis Snijpatroon en sublimatie afbeelding - Leokas Creative. Think Outside the Box - Spel.

Out of the box denken ofwel Think outside the box is iets wat creative mensen heel graag doen!

Het patroon kan uit een strijk of stickerfolie gesneden worden. Maar op een kaart of label met tekenopvulling is ook erg leuk!

Dit patroon bevat ook afbeeldingen in diverse kleuren van hoge kwaliteit voor sublimatie!

Al onze patronen zijn voor zowel Brother (.fcm) als Silhouette (.studio3) geschikt. Bekijk nu ons volledige aanbod van gratis patronen.

Toegevoegd juli 2020.

De patronen zijn gratis en kunnen via de bestelknop worden aangeschaft. Na de aanschaf kunt u het patroon gratis downloaden bij het menu Uw Account aan de rechterkant op de pagina. U vindt de patronen dan bij downloads onder webwinkel.

Bij het downloaden van het patroon, wordt een zip bestand opgeslagen. Hierin vindt u een snijbestand van brother (.FCM) en Silhouette (.studio3).Veel plezier van de patronen!

Wist u dat onze patronen ook commercieel gebruikt mogen worden!