Zoek een product ....


beursactieBeurs actie in onze webwinkel, u ontvangt nu:
50% korting op opruimingsartikelen
20% korting op online instructiefilms of 2 maanden € 1
15% korting op snijfolies en blanco textiel
10% korting op o.a. sublimatieartikelen en accessoires van brother en Silhouette


Leokas Creative Halloween huis met kat Gratis Snijpatroon en sublimatie afbeelding - Leokas Creative - Halloween huis met kat... Product #: DP0100 Regular price: $0.00 $0.00

Halloween huis met kat

Merk: Leokas Creative
Productcode: DP0100

Prijs: €0,00

Omschrijving

Gratis Snijpatroon en sublimatie afbeelding - Leokas Creative - Halloween huis met kat.

Wilt u uw ramen ook versieren met leuke spooky patronen? Snijdt dit halloween patroon uit een statische raamfolie en breng het met gemak aan op het raam. Na 31 oktober kunt u het eenvoudig weer verwijderen en nieuwe decoratie aanbrengen. De gele ogen van de kat kunnen ook uit statische raamfolie gesneden worden, maar een stickerfolie op de statische raamfolie plakken is ook zeker mogelijk!

Al onze patronen zijn voor zowel Brother (.fcm) als Silhouette (.studio3) geschikt. Bekijk nu ons volledige aanbod van gratis patronen.

Toegevoegd oktober 2020

De patronen zijn gratis en kunnen via de bestelknop worden aangeschaft. Na de aanschaf kunt u het patroon gratis downloaden bij het menu Uw Account aan de rechterkant op de pagina. U vindt de patronen dan bij downloads onder webwinkel.

Bij het downloaden van het patroon, wordt een zip bestand opgeslagen. Hierin vindt u een snijbestand van brother (.FCM) en Silhouette (.studio3).Veel plezier van de patronen!