Zoek een product ....


VAKANTIE! We zijn de hele vakantie geopend, maar vragen u van 20 juli tot en met 11 augustus een iets langere levertijd te respecteren (aantal dagen i.p.v. van directe verzending). Om u tegemoet te komen ontvangt u 10% korting in onze webwinkel in deze periode! (Korting wordt bij het product vermeld en automatisch verrekend in het winkelwagentje, m.u.v. Software, machines, cadeaubonnen en andere acties)

Bekijk ook eens onze opruimingsartikelen met 50% korting


Siser Siser Easy Subli - 20 x 30 cm Soepele flexfolie printbaar met sublimatie-inkt. Geeft levendige kleuren en persbaar op alle kleuren.. Product #: ES50K Regular price: $2.45 $2.45

Siser Easy Subli - 20 x 30 cm

Merk: Siser
Productcode: ES50K

Prijs: € 2,45  € 2,21

Omschrijving

Per vel van 20 x 30 cm, bij bestellen van meer dan één, ontvangt u losse vellen van 20 x 30 cm

Soepele flexfolie welke printbaar met sublimatie-inkt. Geeft levendige kleuren en persbaar op alle kleuren katoen, licht gekleurde polyester en katoen/polyestermix.

Verkrijgbaar in 3 maten (20 x 30 cm, 30 x 50 cm en 50 cm x 1 m).

Let op! Deze folie wordt anders verwerkt dan de standaard flexfolie. De folie is ontwikkeld om te bedrukken (alleen met sublimatie inkt). Dat betekent dat de goede kant van het materiaal aan de bovenkant zichtbaar is en niet tegen de drager zit. Dit maakt de overbrenging op stof dan ook anders: Plaats na het snijden de TTD special van Siser over het materiaal en wrijf deze goed aan (met een squeegee). Verwijder de drager en leg de matte kant op het textiel en het Applicatiefolie naar boven en pers of strijk vast (altijd met een coversheet ertussen).

Niet spiegelen bij het snijden! Wacht minimaal 24 uur voordat u het textiel wast!

Gemakkelijk te printen met uw sawgrass printer.

Bij aanschaf van snijfolies en sublimatieartikelen ontvangt u bij Leokas Creative altijd een gebruikershandleiding!

Download hier de kleurenkaart voor een overzicht van alle kleuren verdeeld over de verschillende soorten snijfolies.

Siser heeft een leuke inspiratiefilm (in het Italiaans) : Inspiratiefilm Easy Subli - Siser FB pagina