Zoek een product ....


Bekijk ook eens onze opruimingsartikelen met 50% korting


Molco Penstick - Statische Raamfolie - 624 Green - 20 x 30 cm Soepele statische raamfolie, goed te snijden met uw snijplotter... Product #: P0624K Regular price: $1.10 $1.10

Penstick - Statische Raamfolie - 624 Green - 20 x 30 cm

Merk: Molco
Productcode: P0624K

Prijs: € 1,10

Omschrijving

Per vel van 20 x 30 cm, bij bestellen van meer dan één, ontvangt u losse vellen van 20 x 30 cm

Deze soepele statische raamfolie is goed te snijden met uw snijplotter en wordt gebruikt om decoratie aan te brengen op vlakke ondergronden zoals glas, metaal en andere gladde objecten. De penstick hecht via een statische plak en is daardoor makkelijk te verwijderen en laat geen lijmresten achter. Het makkelijk verwijderen zorgt er ook voor dat het goed herbruikbaar is.
Wilt u meer kleuren gebruiken? Plak dan strandaard stickerfolie op transparante penstick en ook dit patroon is herbruikbaar en makkelijk te verwijderen.

Molco Penstick Statische Raamfolie is verkrijgbaar in 9 kleuren (waaronder transparant, zilver en goud) en naast de 20 x 30 maat verkrijgbaar in de volgende formaten:Groot 30 x 50 cm Meter 50 cm x 1 m

Deze folie is erg leuk voor thema decoratie op de ramen. Zoals kerst huisjes, sinterklaas teksten of paasdecoratie.

Penstick heeft een dikte van 150 µm en is te printen met Solcent en Ecosolvent inkten. Het kan binnen en buiten gebruikt worden.

Bij aanschaf van snijfolies ontvangt u bij Leokas Creative altijd een gebruikershandleiding!

Download hier de kleurenkaart voor een overzicht van alle kleuren verdeeld over de verschillende soorten snijfolies.