Zoek een product ....


VAKANTIE! We zijn de hele vakantie geopend, maar vragen u van 20 juli tot en met 11 augustus een iets langere levertijd te respecteren (aantal dagen i.p.v. van directe verzending). Om u tegemoet te komen ontvangt u 10% korting in onze webwinkel in deze periode! (Korting wordt bij het product vermeld en automatisch verrekend in het winkelwagentje, m.u.v. Software, machines, cadeaubonnen en andere acties)

Bekijk ook eens onze opruimingsartikelen met 50% korting


A4 Hobbycraft handmatig Deze hittpers speciaal voor de hobbymarkt is extreem mobiel, lichtgewicht en gemakkelijk te gebruike.. Product #: Pers.A4 Regular price: $302.50 $302.50

A4 Hobbycraft handmatig

Merk:
Productcode: Pers.A4

Prijs: € 302,50  € 199,00

Beschikbare opties

* Optionele Teflonsheet:

Omschrijving

Deze hittepers speciaal voor de hobbymarkt is extreem mobiel, lichtgewicht en gemakkelijk te gebruiken! Nu met extra korting.

Met slechts 10 kg is het een van de lichtste hittepersen op de markt. Hierdoor kan de pers eenvoudig meegenomen worden naar bijvoorbeeld markten, shows en beurzen brengen. Maar ook in huis is het makkelijk te verplaatsen en op te verbergen.

Ondanks het geringe gewicht zijn er geen concessies gedaan aan de materialen of elektronica. De machine werkt op dezelfde systeem- en kwaliteitsmaterialen die worden gebruikt voor alle Calortrans-persen. De hobbycraft-hittepers is een handmatige hittepers, wat betekent dat tijdens de overdracht de druk handmatig moet worden uitgeoefend. Dit maakt het hobbycraft, zoals de naam al doet vermoeden, niet geschikt voor productie, maar perfect voor hobby en shows en kleine werkzaamheden.

Al onze persen worden geleverd met een uitgebreide werkhandleiding en uitgebreide materialengids met stalen t.w.v. € 9,95 (beide samengesteld door Leokas Creative en volledig in het Nederlands).

De A4 Hobbycraft CT-2230 is een zeer betrouwbare pers van kwaliteit voor hobby bedrukking via warmteoverdracht.

Mobiel en gemakkelijk op te bergen: De handmatige hittepers Calortrans 2230 zijn ontworpen om licht van gewicht te zijn en gemakkelijk op te bergen. Conventionele hittepersen worden meestal op een bepaalde plek geplaatst en bewegen nauwelijks vanwege hun gewicht en grootte. De Calortrans Hobbycraft 2230 hittepers kan echter gemakkelijk worden opgeborgen in kasten of op schappen. Met slechts 10 kg in gewicht is het hobbycraft een van de lichtste hittepersen op de markt. Pak de machine wanneer u daar zin in hebt, breng hem naar een vriend of naar leuke beurzen zonder het gedoe van het brengen van een grote zware machine.

Bekijk de vergelijktabel om de verschillende modellen met mogelijkheden naast elkaar te zien.

Mogelijkheden A4 Hobbypers
Adviesverkoopprijs
€ 302,50 Actie prijs € 199
Persvlak A4 formaat 20 x 30 cm
met teflon gecoat met Even heat distribution. Infrarood verwarmingselement.
Openen Vlakke pers opent omhoog.
Merk Calortrans (Nederlands merk en ontwerp!)
Kleur Zwart met blauw
Power 240V
Wattage  
Bediening Handmatig
Gewicht 10 kg
Afmeting pers  
Afmeting doos  
Display Het digitale display is ontworpen op een simplistische maar toch krachtige manier, waardoor de machine zeer eenvoudig te gebruiken is. Het display bevat drie knoppen; modus, plus en minus en heeft 3 standen; Stand-by, temperatuur instellen, tijd instellen. De temperatuurindicator is handig rood gekleurd, terwijl de overdrachtstijd groen is. Kortom, met slechts een paar klikken is de machine klaar om uw transfers te voltooien!
Temperatuur: Instelbaar met maximaal 220 graden celcius (via LCD scherm)
Tijdinstelling: 0 - 999 seconden (Aftellen via LCD scherm en signaal bij einde tijd)
Te gebruiken voor De Hobbycraft CT-2230 kan worden gebruikt voor alle soorten transfers met een grootte tot a4 (22x30 cm). Denk aan textieloverdrachten, laseroverdracht en zelfs sublimatie is geen probleem voor deze hittepers. De perfect rechte verwarmingsplaat maakt een gelijkmatige druk- en warmteverdeling mogelijk, wat een noodzaak is voor goede sublimatieresultaten.
Element

Net als de andere Calortrans-hittepersen, is het hobbycraft uitgerust met een hoogwaardige aluminiumplaat met Teflon-coating. Dit ontwerp zorgt voor een gelijkmatige verdeling van warmte en druk over de plaat. De verwarmingsplaat die op dit apparaat wordt gebruikt, is - en blijft - perfect recht, waardoor de pers ook geschikt is voor sublimatieoverdrachten. Het element bevat even heat distribution, wat betekend dat overal op het persvlak een gelijke temperatuur wordt afgegeven.

Optionele elementen Het is aan te raden om een teflonsheet en perskussens te gebruiken voor een optimaal resultaat en een perscherming van het project en de hittebron.
Frame Stalen frame, ‘zwaar-gewicht’ voor hobby en licht commercieel gebruik. Staat zeer stabiel.
Garantie één jaar op machine en onderdelen
Verzending gratis
Overige functies
  • Super fast heat up; u hoeft niet lang te wachten voor u kunt starten met persen.
  • Deze pers erg stabiel door de hoge kwaliteit.
  • Digitaal LCD timer en temperatuur controller: stel de gewenste tijd in en er zal een alarm klinken wanneer de tijd verstreken is. Stel de gewenste temperatuur in en de hitteplaten zullen niet verder opwarmen dan de ingestelde temperatuur.